אגב, קרה לכם פעם שהיה לכם בעיה עם שם של משתמש אחר?
ואם כן, מה עשיתם?
באמת הכי טוב שתיכנס לפרופיל שלו ומשם תשלח דיווח על תוכן שלילי. הם עונים שם מהר...המשתמש ההוא לא יכול לעזור לי כי למיטב ידיעתי אין לו דרך לשנות את שם הניק שלו
אני צריך קודם לברר עם ניהול האתר אם הם יתנו לו בכלל אופציה כזאת
ובדיוק לכן שאלתי:
הבעיה שלי היא לא שידעו מי אניאז אני לא מבינה את הבעיתיות הגדולה של ניק עם השם שלך, אף אחד לא אמור לדעת שככה קוראים לך.
נכון מאודהערה קטנה,
קח בחשבון שלא בטוח שהוא יהיה מוכן לשנות שם.ובבקשה בלי התקוממות וויכוחים והערות חיוביות או שליליות
ייתכן ויתנו. אבל תצטרך להוכיח שזה שמך ולא שמו.המשתמש ההוא לא יכול לעזור לי כי למיטב ידיעתי אין לו דרך לשנות את שם הניק שלו
אני צריך קודם לברר עם ניהול האתר אם הם יתנו לו בכלל אופציה כזאת
וכבר אמר מרן החתם סופר - אינני מקפיד על מי שיאמר את החידושים שלי בשמו, אני חושש ממי שיאמר את החידושים שלו על שמי...אני פשוט פחות מתלהב מהעובדה שמישהו יכתוב דברים תחת השם שלי וזה ישאר בגוגל שנות דור
כבר צלחתי משימות מורכבות יותר מחיים...ייתכן ויתנו. אבל תצטרך להוכיח שזה שמך ולא שמו.
כבר צלחתי משימות מורכבות יותר מחיים...
איך תוכיח?ולא שמו.
נראה לי שאם זה אני אסתדר מולו
לא נראה לי שיהיה לנו ויכוח עם זה..
נכון מאוד
אם כי, אני די בטוח שאני יצליח לשכנע אותו, לא?
אני יוצא מנקודת הנחה שזה מקרי
אם מישהו חומד לי לצון העניין שונה בתכלית...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים