דרוש מידע הודעה קולית בטלפון

• פותח הנושא nar
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האם יש משהו שאפשר להקליט הודעה קולית ולשלוח אותה למישהו?
למשל שמישהו יקליט בשעה מסוימת, ומישהו אחר בשעה אחרת, וכשההוא שומע צלצול טלפון הוא מרים ושומע הודעה.
אני מקווה שהובנתי ואשמח לדעת אם יש כזה שירות

• הוסף לסימניות
האם יש משהו שאפשר להקליט הודעה קולית ולשלוח אותה למישהו?
למשל שמישהו יקליט בשעה מסוימת, ומישהו אחר בשעה אחרת, וכשההוא שומע צלצול טלפון הוא מרים ושומע הודעה.
אני מקווה שהובנתי ואשמח לדעת אם יש כזה שירות
ווצאפון/
צריך לשאול את תנועת בתיה הם עשו את זה לאחרונה אם יש כאן משהי שעובדת שם

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה הכוונה.
שישאירו הודעה וזה ישמע דווקא בשיה מסוימת או מיד שהקליטו את ההודעה יקבו שיחת טלפון

• הוסף לסימניות
שישאירו הודעה וזה ישמע דווקא בשיה מסוימת או מיד שהקליטו את ההודעה יקבו שיחת טלפון
האמת היא שאני לא יודעת אם משאירים לשעה מסוימת או מיד.
אני רוצה שמישהו שיש לו יום הולדת, יקבל באותו יום כמה שיחות מכמה אנשים שונים,
בשעות שונות, וכשהוא יענה, הוא ישמע הודעה. יש כזה דבר?

• הוסף לסימניות
י
האמת היא שאני לא יודעת אם משאירים לשעה מסוימת או מיד.
אני רוצה שמישהו שיש לו יום הולדת, יקבל באותו יום כמה שיחות מכמה אנשים שונים,
בשעות שונות, וכשהוא יענה, הוא ישמע הודעה. יש כזה דבר?
יש וודאי אבל זה נראה לי עולה כסף אפשרי דרך חברת ימות המשיח

• הוסף לסימניות
הם משתמשים בתשתית של ימות המשיח, יש להם אפשרות כזו שנקראת 'הפעלת קמפיין מתוזמן', וזה בעלות של כעשרים אגורות לדקה.
תשאלו שם בפורום ותקבלו עזרה בחינם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דרך ימות המשיח. מגדירים הפעלת קמפיין בתיזמון לפי שעות, זה עולה ביחידות.
27 ש"ח 100 יחידות כל הפעלה למספר יורד יחידה.

• הוסף לסימניות
במרכז הקווים המחיר זול יותר 16 ש"ח ל100 יחידות.
והמערכת ידידותית יותר.
Merkaz-hakavim.co.il

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה