כללי הודעה שגיאה בקורל בזמן שמירה

• הוסף לסימניות
מה עושים שקורל לא נותן לשמור?
הוא כותב את ההערה הבאה:

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 399.8 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
זה אומר שאת צריכה לעושת ניקוי דיסק
אין מקום לקבצים הזמניים שלו לעבוד

• הוסף לסימניות
כן זה היה לי גם בפוטושופ.
פשוט מחקתי את כל הטמפים וזה עזר.

• הוסף לסימניות
תיאורטית אתם צודקים...
מעשית אני נתקלתי בהודעה בלי קשר.
יצאתי בלי לשמור...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעיינות21;60330:
כן זה היה לי גם בפוטושופ.
פשוט מחקתי את כל הטמפים וזה עזר.
מאיפה מחקת את כל הטמפים?

• הוסף לסימניות
כן זה ידוע לי.
אני רציתי לדעת על שמעיינות מוחקת

• הוסף לסימניות
אם כבר מדברים, אז הטב ביותר שאני מכיר הוא: CCleaner
להורדה: CCleaner

• הוסף לסימניות
זעליג GP המליץ פעם לפתוח עוד פעם את הקורל, ולחזור לקורל הראשון ולנסות לשמור שוב.
כמו כן, כדאי להגדיר לתוכנה הרבה אחוזי זכרון, ואפשרות לעבוד על עוד הארדיסק כשהוא מרגיש לחץ...

• הוסף לסימניות
תעשה חיפוש בוונדוס בסיומת temp הוא יביא לך את כל הטמפים למינהם.

• הוסף לסימניות
מעיינות???
אולי TMP יביא חלק מהטמפים.
התיקיה של ה-TEMP הראשי יושבת ב-"%temp%"(-כן, יש לכתוב מה שבתוך המרכאות ולהגיע לטמפ! גם אם שינו את ברירת המחדל למקום אחר מ-"C:\Documents and Settings\UserProfile\Local Settings\Temp")
ישנם קבצים זמניים נוספים שנמצאים בתיקיות שונות ב-"%UserProfile%" (-כנ"ל).
בד"כ הם מתחילים ב"~" או עם סיומת "TMP". אבל כל זה לא מחייב מאחר ו-Word לדוגמה שומר טמפים גם ב-TEMP וגם בתיקיה של הקובץ, וכל תוכנה עושה כטוב על ליבה.

נספח: קיצורים לתיקיות - הקיצורים הנ"ל הם משתנים לפי המיקום האמיתי של התיקיה. כלומר אם ה-UserProfile נמצא בתיקיה אחרת מאשר "C:\Documents and Settings" אם נכתוב בשורת הכתובת בסייר "%" לפני ואחרי נגיע אליה.
קיצורים נוספים (שאני מכיר, יתכן וישנם עוד):
%SystemDrive% - הכונן שבו המערכת הפעלה נמצאת - בד"כ .C:
%SystemRoot% - תיקית המערכת - בד"כ Windows.

הערה : ניתן לשנות את מיקומי התיקיה "המסמכים שלי" באמצעות המאפיינים של "המסמכים שלי". שאר כל התיקיות ניתן לשנות באמצעות עורך הרישום.

אגב, לא נראה לכם שצריך להעביר את האשכול ל'תוכנה חומרה רשת'? אולי שגיא יוכל לעזור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה