תוכנות הודעה של ADOBE שקופצת כל הזמן במחשב

• הוסף לסימניות
גם לי קורה בדיוק אותו דבר, הבעיה כשאני לוחצת על מידע נוסף זה מעביר אותי לאתר של אדובי וכשאני חוזרת בחזרה התוכנה נסגרת אוטומטית...
יש מישהו שיודע איך לפתור את זה??
אני עשיתי uninstall במחשב לתוכנה הזאת, בינתיים עזר

• הוסף לסימניות
אפשר יותר פירוט בבקשה?

• הוסף לסימניות
ע
לא הבנתי, בעצם עשית הסר התקנה? זה לא הסיר לך אותה?
עשיתי הסר התקנה לתוכנה שבודקת האם רצות תוכנות adobe פיראטיות על המחשב
אני לא זוכרת מה שם התוכנה

• הוסף לסימניות
:) חברה שלחה לי את התכתובת מייל שלה עם הטכנאי שלה, בו הוא מסביר לה באריכות איך לסדר את זה. היא טוענת שהצליחה לפעול לפי ההוראות שלו. בקיצור, שום כתבה.
אין סיכוי לשלוח?
אני חייבת את זה ממש בדחיפות...
או שיש פה טכנאי אחר שמבין איך לסדר את זה?

• הוסף לסימניות
פחות מעדיפה עזרה מרחוק..
אשמח אם מישהו יעזור לי מפורום זה...
תודה על הרצון!

• הוסף לסימניות
היו לי עד עכשיו תכנות אדובי פרוצות וקניתי מנוי
האם אני צריכה להסיר את התכנות הפרוצות לפני ההתקנה של המנוי?
והאם אני צריכה להסיר את כולם או שמספיק רק את התכנות שאני רוצה

• הוסף לסימניות
היו לי עד עכשיו תכנות אדובי פרוצות וקניתי מנוי
האם אני צריכה להסיר את התכנות הפרוצות לפני ההתקנה של המנוי?
והאם אני צריכה להסיר את כולם או שמספיק רק את התכנות שאני רוצה
גם אם לא חייב, לדעתי זה עדיף.

• הוסף לסימניות
הי אשמח לפתרון גם לי זה קרה עכשיו ממש משגע את המוח כל דקה זה קופץ אשמח לפתרון תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה