הודעה שעולה בכל פעם כשהמחשב נדלק

• פותח הנושא esw
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לאחרונה בכל פעם שאני מדליקה את המחשב מופיעה ההודעה הזו,
מה אני עושה?

קבצים מצורפים

• 987.jpg
    KB 59.2 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
הוא מבקש לעדכן את תוכנת האנטי ווירוס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י esw;781724:
לאחרונה בכל פעם שאני מדליקה את המחשב מופיעה ההודעה הזו,
מה אני עושה?

תקנה רשיון אז הכל יהיה בסדר

• הוסף לסימניות
יש תוכנות אנטי וירוס חינמיות אני ממליץ על microsoft Security Essentials הוא הכי פחות לוקח משאבי מערכת וגם הדירוג שלו לא רע.

• הוסף לסימניות
אני ממליץ על Avast Free
חינמי, בעברית מלאה, אני בודק אותו כבר חודשיים וממש מרוצה.
יש בו פונקצייה מעולה של סריקת אתחול שסורקת את המחשב לפני שמערכת ההפעלה עולה למקרה של וירוסים שיושבים על האתחול.
ידידותי למשתמש.
יעילת וקל במיוחד על המערכת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gavrielx;783931:
יש תוכנות אנטי וירוס חינמיות אני ממליץ על microsoft Security Essentials הוא הכי פחות לוקח משאבי מערכת וגם הדירוג שלו לא רע.
לא ממליץ בכלל. מנסיון מר. הוא אמנם טוב אבל מוחק קבצים נקיים בקצב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Birkhoff;784544:
אני ממליץ על Avast Free
חינמי, בעברית מלאה, אני בודק אותו כבר חודשיים וממש מרוצה.
יש בו פונקצייה מעולה של סריקת אתחול שסורקת את המחשב לפני שמערכת ההפעלה עולה למקרה של וירוסים שיושבים על האתחול.
ידידותי למשתמש.
יעילת וקל במיוחד על המערכת.
צודק מאד, מהחינמיים הוא הכי טוב, ואני רוצה להדגיש שוב, לכל המתקשים באנגלית- אווסט הינו בעברית מלאה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;784582:
לא ממליץ בכלל. מנסיון מר. הוא אמנם טוב אבל מוחק קבצים נקיים בקצב.

משתמש בו כבר שנתיים, עובד מעולה בלי בעיה ולא מוחק לי קבצים טובים אף פעם.
ממליץ בחום!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י arye770;784700:
משתמש בו כבר שנתיים, עובד מעולה בלי בעיה ולא מוחק לי קבצים טובים אף פעם.
ממליץ בחום!!
אתה כנראה עובד רק בגרפיקה... והמבין יבין...

• הוסף לסימניות
כל אחד ניסיונו וטעמו האישי, מה שחשוב לעורכי הוידאו והגרפיקה זה כמות המשאבים שהאנטי וירוס זולל לכן מצאתי אתר שדירג את האנטי וירוסים לפי מדד של ביצועים וחילק לשני קטגוריות חינמי ובתשלום. במקום הראשון לחינמי : אוסט. למקום הראשון בתשלום: נורטון.

בכל אופן לתועלת הציבור כמעט בכל אנטי וירוס יש מצב שנקרא "זמן אמת" מומלץ לכבות אותו בשעת שימוש בתוכנת העריכה של וידאו או גרפיקה.

• הוסף לסימניות
לפי שטח שראיתי
אל זמן אמת, אין כמו תשלום
על כן נאד אל תוריד, כיון שיש הרבה סיסמות אל אינטרנט שאפשר להוריד
ובפרט אל תשכחו זה רק נגד וירוסים, יש הרבה וירוסים שאני וירוס לא מוחק צריכים את אבטחה שזה זה בהרבה חברות רק בתשלום, ונאד אתה מוציא את הסיסמות כמו מים באינטרנט

• הוסף לסימניות
תודה לכולם.
תודה רבה מאד ל-גרף הול שעזר לי ע"י שליטה מרחוק,
השקיע מזמנו וטרח עד שהסתדרתי!

• הוסף לסימניות
לידע כללי, וכבר כתבתי כמה פעמים , ב XP ההשפעה של האנטי וירוס (לא משנה איזה) על ביצועי המערכת הרבה יותר משמעותית מאשר ב 7. (הסברתי פעם במקום אחר). במחשב מודרני עם 7 , בגירסה מעודכנת יחסית של אנטי וירוס לא צפויה פגיעה של יותר מאחוזים בודדים ממש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה