הודעה Error Occured על 2 דיסקים (Raid) בפתיחת מחשב

• הוסף לסימניות
הוא מסמן לי את הError על 2 מתוך 3 הדיסקי קשיח.
יצוון כי המחשב נפתח כרגיל
מה אני אמור לעשות?
היה לי את זה פעם, ואז נתנו לי תשובה (כאן) שזה קשור לדחיסת הדיסק. הפעם לא.

(PC, ויסטה)

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
איזה מערך רייד יש לך? 0, 1 ?
אם ההודעה היא נכונה אז אתה צריך לדאוג בהקדם לבדיקה של הדיסקים ו/אולי החלפה שלהם

לפעמים checkdisk פותר את הבעיה? זה הודעה של הבקר או של win

• הוסף לסימניות
רייד0
CHECKDISK, בזמנו, עשה לי רק צרות ולא נתן לי להפעיל בכלל את המחשב.
למעשה, מה יש לעשות?
פשוט לקנות 2 הארדיסקים חדשים ולהתחיל מאפס?

• הוסף לסימניות
לא מבין ,יש לך 3 דיסקים ב RAID0 ? איזה ציפסט ? תן איזה תצלום של ההודעה ובכלל של ה MATRIX STORAGE MANAGER.

• הוסף לסימניות
יש לי 3 דיסקי קשיח.
1 (דהיינו 2X500) בנוי על רייד0.
והשלישי הוא לגיבוי.
יש משהו לעשות בע"פ או בכתב?

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 873.2 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
יש תוכנה, MATRIX STORAGE MANAGER.
תן תצלום שלה. זה מה ביקשו.

• הוסף לסימניות
הוא לא הבין בגלל שגם לביוס של ה RAID קוראים אותו הדבר.

כעיקרון , זה כנראה שגיאת סינכרון כלשהיא בין הדיסקים , אתה יכול לכוף אותם לעשות סינכרון עם התוכנה הנ"ל תחת חלונות, ולפעמים זה בגלל שאחד הדיסקים מגמגם (אבל אז בד"כ זה מגיע ביחד עם הודעת SMART EVENT).
אני הייתי ממליץ לעשות IMAGE של ההתקנה או התקנה חדשה - להגדיר מחדש את ה RAID ולראות אם זה חוזר, אם כן, להחליף דיסקים.
ככלל, 90 אחוז מהריידים (0 ו-5 ) במערכות ביתיות (דהיינו בקר RAID S תוכנה ודיסקים פשוטים) לא עוברים את ה 18 חודש. בד"כ גם לא את ה 12.
אם כבר בקר תוכנה - אז לפחות דיסקים מתאימים RE3 או RE4 של WD או ES2 של SEAGATE וכדו' בשום אופן לא ה 7200.11 שאתה משתמש.

אני מקווה שאתה יודע שאתה חייב דחוף לעדכן FW לדיסקים שלך
https://apps1.seagate.com/rms_af_srl_chk/
תן לחכם וכו'

• הוסף לסימניות
בריס תודה.
אגב, איך זיהית מיד שאני משתמש ב: Seagate Barracuda 7200.11, לפי הAS בסוף הדיסק?
ולמה זה פחות מתאים מאשר הES2?
ובכלל, הוא מזהיר אותי לפני ההתקנה מפני אפשרות אובדן נתוני דיסק בהתקנה לא נכונה,
למה הוא מנסה להפחיד אותי?.

• הוסף לסימניות
אוקיי. נניח ואקח את הסיכון הזה לעדכן את הדיסקים,
איך הדרך הכי טובה לעשות לפני כן IMAGE מכל המחשב, כדי שאחסוך התקנות וכו'?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה