עזרה הודעות לא רצויות שמגיעות למייל

• הוסף לסימניות
תופעה שהתחילה להיות יותר ויותר רווחת בזמן האחרון: אני מקבלת למייל (לתווית של עדכונים וקידומי מכירות),
כל מיני הודעות על תרומות, לא מארגון צדקה מוכר או משהו כזה , אלא מסתם מיילים, לדוגמא: חני- כלה יתומה , עומדת להתחתן עוד שבוע....
אלמן עם 8 ילדים ... וכו'
הבנתם נכון?
אז השאלה שלי היא:
מה
ז ה
ההודעות
האלה............?????
איך הם השיגו את המייל שלי...?
ואיך אני מתפטרת מהם???
אשמח לכל מידע בעניין...(ואם אפשר להיות טיפל'ה יצירתיים , לא נוסח: תעשי חסימה- עשיתי..., אל תפרסמי את המייל שלך בפרוג- לא פרסמתי בשביל פרוג יש לי מייל ייעודי ,לא זה האישי שלי. קיצור אם אפשר עצות מועילות זה מאוד אמממ יועיל? כן. יועיל...:))

תודה מראש!
@פאנטה הסתדר לך???

• הוסף לסימניות
@פאנטה איך אפשר ליצור איתך קשר???
:cool:;)
מישהו יודע האם הניקית פעילה???
1648749102789.png

• הוסף לסימניות
בלת"ק
רק שימו לב - השניה וחצי שלוקח להעביר לאשפה את ההודעות האלו, שוות בשביל הרווח שיש לעמותות צדקה וחסד.
אם אינני תורם לעמותה - לפחות לא אעביר אותה לספאם.

[מלבד ההגיון המינימלי - מי שיש לו את הכתובת שלי יכול לפנות מכתובות חדשות, לא?]

• הוסף לסימניות
שזה אומר...?? פעיל או לא? לא מבינה בזה....
התאריך הנ"ל זה לפני חודש וחמישה ימים...
תוכלי לפרט יותר?
לפעמים זה אותה כתובת מייל שמשנים לה שמות...
כך שאפשר בפעם אחת לחסום זאת,
מלבד זאת- ברוב המיילים הנשלחים ע"י ארגונים כאלו ואחרים ישנה אפשרות לצאת מרשימת התפוצה.

• הוסף לסימניות
התאריך הנ"ל זה לפני חודש וחמישה ימים...

תוכלי לפרט יותר?
לפעמים זה אותה כתובת מייל שמשנים לה שמות...
כך שאפשר בפעם אחת לחסום זאת,
מלבד זאת- ברוב המיילים הנשלחים ע"י ארגונים כאלו ואחרים ישנה אפשרות לצאת מרשימת התפוצה.
הרבה כתובות....כל פעם משהו אחר...
לכן זה כל כך בעייתי
אני יוצאת מאחת נכנסות לי 5...לא עומדת בזה..:(

• הוסף לסימניות
תדווחי לרשימת התפוצה שיש למטה והחברה כבר תחסום אותם
זה הרבה כתובות, לא הכל ממקום אחד, זה לא מעשי לחסום אחד אחד
אני פשוט לא נכנסת לזה, אבל זה עדיין מטריד לראות כל כך הרבה הודעות, גם אם לא נכנסים אליהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה