הודעות מאאוטלוק לא מתקבלות אצל הנמען

• הוסף לסימניות
כשאני שולחת ישירות מג'ימייל, מאותה כתובת, ההודעות מתקבלות כרגיל.

אני משתמשת באאוטלוק אקספרס כבר הרבה זמן,
בשבוע האחרון כמה מהמכותבים שלי לא קבלו את המיילים ששלחתי (השאר קבלו כרגיל)
מג'ימייל ההודעות מתקבלות וגם כשאני מגיבה להודעה שקבלתי מאאוטלוק אקספרס (ולא יוצרת הודעה חדשה ) - ההודעה מתקבלת.
האם יש למישהו פתרון? התרגלתי לאאוטלוק וחבל לי לוותר עליו.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
ניסיתי לדחוס את התקיות, אך יש שגיאה וכתוב : התוכנה נמצאת כרגע בשימוש בידי OUTLOOK EXPRESS או ביידי ישום אחר.
מה עושים?
תודה על עזרתכם.

• הוסף לסימניות
1. אם את מתעקשת לעבוד דווקא עם הOE, אז צריך ליצור תקיה חדשה ב OE משהוא כמו דואר ישן , ואז להכנס לתיקיה הפנימית של ה OE למחק את הקובץ החדש שיצרנו ששמו אמור להיות משהוא כמו "דואר ישן .DBX " - ולשנות את השם של דואר נכנס לדואר ישן כנל זה יגרום ל OE ליצור קובץ דואר נכנס חדש נקי שמרנו את כל הדואר הישן בקובץ אחר.
2. יותר פשוט וגם מונע בעיות עתידיות (המגבלה של 2GB של ה OE) זה להתקין LIVE MAIL לייבא את כל הדואר ואנשי הקשר מה OE וחלאס.

• הוסף לסימניות
איך מתקינים live mail?
לאן לייבא- לג'ימייל?
אם כן, ההודעות כבר נמצאות לי בג'ימייל, איך מעבירים את אנשי הקשר?
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה