מידע שימושי הודעות על דברי דואר במודיעין עילית מגיעות רק כהודעה שניה.

• הוסף לסימניות
בחודשים האחרונים ישנה תופעה מקוממת במודיעין עחלית
ההודעות על דברי דואר מגיעות בדף מודפס לתיבה אבל רק כ"הודעה שניה"
ז"א שהחבילה נמצאת בסניף כבר שבועיים ויותר.
האופציה היחידה לקבל הודעה ראשונה היא להחזיק במכשיר עם סמס הנאסר ע"י גדולי הדור.
בדואר טוענים שהבעיה היא אצל הדוורים.

נתקלתם בבעיה כזו?
מה עושים?

• הוסף לסימניות
תפנו למשרד התקשורת אגף דואר.

אם לא יועיל (כנראה שכך יהיה) לא יזיק.

ניתן גם לפנות למבקר המדינה.

• הוסף לסימניות
דווקא יצא לי הרבה לקבל
בכל אופן לרוב אני לא מחכה להודעות, בודקת מידי כמה ימים אם הגיע.

ועל הדרך- צל"ש לדואר בברכפלד מאז שנפתח מחדש, כמעט ולא מחכים בתור.

• הוסף לסימניות
גם אנחנו קיבלנו רק הודעה שניה

אם קיבלתם הודעה שניה תלכו מהר לפני שיחזירו לשולח.
אפשר לצלצל ולשאול לפי מספר פריט אם זה עדיין בסניף.

• הוסף לסימניות
בני ברק, השבוע.

נשלחו אלי שני דברי דואר רשום.
סטטוס באתר: "נמען לא בבית, הועבר לסניף" (או ניסוח דומה, סילחו לי על אי הדיוק בלשון).

אף אחד לא דפק, לא צלצל ולא בדק אם אני בבית או לא.
איך אני יודעת?
השבוע לא יצאתי מפתח הבית. בכלל.

עכשיו אני צריכה לטרוח ולצאת לסניף המרוחק, כל זה בגלל שהדוור התעצל לעשות את עבודתו כנדרש!

• הוסף לסימניות
בחודשים האחרונים ישנה תופעה מקוממת במודיעין עחלית
ההודעות על דברי דואר מגיעות בדף מודפס לתיבה אבל רק כ"הודעה שניה"
ז"א שהחבילה נמצאת בסניף כבר שבועיים ויותר.
האופציה היחידה לקבל הודעה ראשונה היא להחזיק במכשיר עם סמס הנאסר ע"י גדולי הדור.
בדואר טוענים שהבעיה היא אצל הדוורים.

נתקלתם בבעיה כזו?
מה עושים?
מה הקשר לסמס?
אני מקבל הרבה חבילות במודיעין עילית, לפעמים אני מקבל גם הודעה ראשונה ולפעמים רק שנייה.
הודעה שנייה מגיעה אולי אחרי שבוע לא יותר.
בסמס מקבלים עדכון מוקדם יותר?

• הוסף לסימניות
כן. ב sms אתה מקבל הודעה שדבר הדואר הועבר מפאת גודלו ליחידת הדואר. ולאחר כמה שעות או יום אתה מקבל הודעה עם מיקום הפריט ביחידת הדואר

• הוסף לסימניות
ירושלים, גאולה.
בשבועיים האחרונים קיבלנו רק הודעה שניה (כמה פעמים). אני כבר כשנה ללא ת.ז. (משתמשת בדרכון), כי הת.ז. לא נלקחה מהדואר (כי לא התקבלה כל הודעה. על הדרכון כן קיבלתי הודעה) והוחזרה למשרד הפנים.

• הוסף לסימניות
ירושלים
בתקופה האחרונה גם אני...
מקבלת רק הודעה שנייה אחרי שהחבילה כבר נשלחה לחו"ל חזרה....
לדברי הפקידה בדואר: דואר ישראל מוציא רק פעם בחדש הודעות - ואלו התוצאות
שימו לב שאלו רק חבילות מסין. נקסט ודומיו עובדים יופי. - וגם שולחים מייל שהחבילה הגיעה.

פניתי לדואר ישראל והתלוננתי בכל מיני ערוצים.
נמתין ונראה....

• הוסף לסימניות
אני דוקא מקבל הודעה למייל (לא סמס) בשניה שזה נקלט בסניף!!

• הוסף לסימניות
לפי מה שנראה לכה"פ בדואר ברכפלד, חבילות גדולות שנשלחות בארץ ללא מס' מעקב הם מקבלות יחס מזלזל.
גם לאחרונה ממש, קבלנו רק הודעה שניה על חבילה, על החבילה היה רשום שהחבילה התקבלה בסניף לפני יותר משבועיים!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה