הודעות קוליות - גולן כשר

• פותח הנושא park
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האם גם אצלכם לא רואים סימן של הודעות קוליות חדשות בכשר?

יש פתרון חלקי שאני ממש אוהב. (דיברתי איתם והבנתי שזה בגלל החסימה של הטקסטים, חבל שלא מצאו פתרון כמו שאר חברות הסלולר).
אפשר להגדיר אצלם באתר והוא שולח את ההודעות הקוליות למייל.
ואז אפשר לשמוע אותו ישירות מהמחשב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1179081:
האם גם אצלכם לא רואים סימן של הודעות קוליות חדשות בכשר?

יש פתרון חלקי שאני ממש אוהב. (דיברתי איתם והבנתי שזה בגלל החסימה של הטקסטים, חבל שלא מצאו פתרון כמו שאר חברות הסלולר).
אפשר להגדיר אצלם באתר והוא שולח את ההודעות הקוליות למייל.
ואז אפשר לשמוע אותו ישירות מהמחשב.
אני קופץ על אשכול ישן
אפשר הסבר איך עושים את זה
ממש מפריע לי שאין סימן של הודעות

• הוסף לסימניות
נכנסים לאתר.
קווי הטלפון שלי/ שינויים ופעולות/ ושם תחת תא קולי ניתן להוסיף כתובת מייל.

• הוסף לסימניות
תודה רבה פארק, עזרת לי מאוד,
אנשים השאירו לי הודעות, ואין לי שום סימן,
זה ממש הפריע לי מאוד,
חבל שלא ראיתי את האשכול עד אתמול,
כל כך דבר פשוט לעדכן בכמה דקות
שוב תודה

• הוסף לסימניות
סדרתי את התא קולי במייל
ואתמול פתאום התחלתי לקבל סימן גם בפאלפון עצמו להודעות קוליות
יש כאן עוד מישהו מגולן שהתחיל לקבל סימן להודעות בפאלפון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה