כללי הודעת אזהרה

• הוסף לסימניות
כשניסיתי לפתוח אתר מסוים הופיע לפתע הודעה זו.
האם ידוע למי מכם מה פישרה והאם יש להתייחס אליה?

קבצים מצורפים

• אזהרה.jpg
    KB 119.9 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
האם ידוע לך מה זה אומר?

• הוסף לסימניות
חשד לאתר מזוייף, שעלול להכיל וירוסים תוקפניים ושאר מרעין בישין
פעם הייתי עד להשתלטות של אתר כזה על מחשב של חבר. האתר הוריד לו תוכנה שהפעילה את עצמה לנגד עינינו, ונטרלה לו במהירות את כל המערכת במחשב - ופשוט לא היה מה לעשות בכלל.

• הוסף לסימניות
לי התאריך במחשב על שנת 2007 בגלל בעיה באיזשוהי תוכנה, מאז ששיניתי את התאריך האזהרה המ"ל מופיעה לי לפני כל מיני אתרים, כמו: gmail, האתר של הבנק, וכו'.
אני אישית לא מתייחסת.

• הוסף לסימניות
מוזר שלא תמיד האזהרה מופיעה. פעם כן פעם לא.

• הוסף לסימניות
אם השימוש באתר חשוב לך במידה ניכרת אתה יכול להתקין תוכנה שתנעל לך את האפשרות לשנות דברים במחשב... ואז אתה יכול להדבק במה שאתה רוצה, ברגע שתדליק את המחשב מחדש לא יהיה זכר לשום דבר... אם תרצה פרטים אתה יכול לפנות אליי בפרטי!

• הוסף לסימניות
אצלי בנייח מתי שאני מכבה ומדליק את המחשב אז התאריך למטה משתנה ואז זה קורה לי על הרבה אתרים(אפילו לדואר ג'ימל)ואז אני פשוט מסדר את התאריך והכל נעלם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה