קורונה הודעת בידוד לא הגיונית

• הוסף לסימניות
איך אפשר להעביר את רוע הגזרה?
במשרד הבריאות אמרו להמתין 4 ימים, מילא בשבוע רגיל, אבל עכשיו ערב ר"ה!
יש מה לעשות?

• הוסף לסימניות
לא אני.
מנסה לעזור לגיסי.
ביום ראשון הוא היה בעיר שלי, בדירה החדשה והריקה שלנו במסגרת שיפוץ שביצע בה. וחזר לבניברק ברכבו.
היום התקשרו אליו ממשרד הבריאות שביום ראשון הוא שהה בקרבת מישהו חיובי בשעות הערב בעיר שלי.
כך שזה היה ממש לפני שהוא יצא או שהתחיל לצאת מהעיר.
ברור לו כשמש שהוא לא פגש אף אחד בזמן הזה

• הוסף לסימניות
אני שולח את תנחומיי.
הרי בראש השנה לא יוצאים עם פלאפונים, האם זה יפתור את הבעיה???
כי אני מכיר אנשים שעשו את זה.
זה לא כל כך פשוט, וגם סיכון.

• הוסף לסימניות
לא מובן בדיוק השאלה, אבל אם זו הודעת בידוד טלפונית תבדקו טוב ואל תלכו שולל.
קרובת משפחה התאמתה השבוע, בעלה לא. בעלה קיבל שיחה קולית ממשרד הבריאות ש'מספר זה רשום כחולה מאומת וכל מי שהיה במגע איתו בשבועיים האחרונים יקבל הודעת בידוד'.
בזמן שהוא בכלל לא מאומת.
אז קחו בחשבון שזה יכול להיות מקרה כזה או מדומיו.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לא מובן בדיוק השאלה, אבל אם זו הודעת בידוד טלפונית תבדקו טוב ואל תלכו שולל.
קרובת משפחה התאמתה השבוע, בעלה לא. בעלה קיבל שיחה קולית ממשרד הבריאות ש'מספר זה רשום כחולה מאומת וכל מי שהיה במגע איתו בשבועיים האחרונים יקבל הודעת בידוד'.
בזמן שהוא בכלל לא מאומת.
אז קחו בחשבון שזה יכול להיות מקרה כזה או מדומיו.

בהצלחה.
אולי הטלפון רשום על שמה?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהוא דיבר בטלפון עם חולה מאומת?
בעלי קיבל הודעה שהוא צריך להיכנס לבידוד ואחרי חקירה מקיפה (מכיון שבשעות האלו הוא היה בוודאות ללא חברת אנשים) הוא הבין שהוא דיבר בשעות האלו עם חולה מאומת וכשהוא פנה למשרד הבריאות אמרו לו שלפעמים זה מאכן גם שיחות של אנשים כאילו הם שהו בחברת חולים.

• הוסף לסימניות
תושבי סדום וחלם, יכולים לקום מקברם ולעשות אצלינו במדינה קורס!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה