להגיע פיזית למפקיד שומה.אני מנסה לפתוח עוסק פטור. נרשמתי ברשות המיסים, אבל כשאני מנסה לפתוח תיק אני מקבל הודעת חסימה: "ישות בן/בת הזוג אינה קיימת במאגרי המידע". משם א"א להמשיך. מה עושים?
רק שהתור הפנוי הראשון הוא בעוד חודש, והמשמעות היא שנאבד בינתיים את הזכאות לדמי לידה מלאים...להגיע פיזית למפקיד שומה.
אפילו שתפתחו חודשיים רטרו?רק שהתור הפנוי הראשון הוא בעוד חודש, והמשמעות היא שנאבד בינתיים את הזכאות לדמי לידה מלאים...
אם יאשרו אז כן, אבל הבנתי שלא תמיד מאשרים חודשיים רטרואפילו שתפתחו חודשיים רטרו?
במקרה שלכם אין סיבה שלא, תגידו שרציתם לפתוח ולא היה תור...אם יאשרו אז כן, אבל הבנתי שלא תמיד מאשרים חודשיים רטרו
אשתך אזרחית ישראלית?ואין דרך לפתור את זה בלי הגעה פיזית?
למה בכלל זה קורה?
אשתי כן, אני לא. אני מנסה לפתוח בשבילה.אשתך אזרחית ישראלית?
אוקי, זה התשובהאשתי כן, אני לא. אני מנסה לפתוח בשבילה.
אוקי, זה התשובה
ומה בעצם הם רוצים?ואין דרך לפתור את זה בלי הגעה פיזית?
הבעיה נובעת מחוסר סנכרון בין רשות המיסים למרשם האוכלוסין ולכן המערכת אינה מזהה את הסטטוס המשפחתי שלך. עליך לפנות לרשות המיסים דרך מערכת הפניות המקוונת (מפ"ל), לבחור בנושא מס הכנסה ותת נושא של עדכון פרטים, ולצרף צילום של ספח תעודת הזהות שבו מופיעים פרטי בן או בת הזוג. לאחר שהם יעדכנו את הנתונים ידנית החסימה תוסר ותוכל להמשיך בפתיחת התיק, או לחילופין תוכל להיעזר ברואה חשבון שיבצע את העדכון עבורך באופן מיידי דרך מערכת המייצגים.אני מנסה לפתוח עוסק פטור. נרשמתי ברשות המיסים, אבל כשאני מנסה לפתוח תיק אני מקבל הודעת חסימה: "ישות בן/בת הזוג אינה קיימת במאגרי המידע". משם א"א להמשיך. מה עושים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אופקים 1, עץ גבוה, צביזון ועוד 2 משתמשים5 //