התייעצות הודעת מייל להפצה לכמה אנשי קשר

• הוסף לסימניות
לאחרונה , מתרבות ההודעות הללו בהן מבקשים לכתב למייל עוד קבוצה מאנשי הקשר שלך תוך הבטחות שונות לגבי זכיות כאלו ואחרות, האם יש להאמין לכך ? האם ההגרלות בכלל נעשות? ומה עם זה שמכתבים אנשים ללא הסכמתם ובעותק גלוי וכך המייל שלהם חשוף לעיני קהל? מעלה את תמיהותי ומתענינת מה דעת הקהל על כך. ( גם דעת המפרסמים)

• הוסף לסימניות
אני בתור אחת שמקבלת מיילים כאלו
מוחקת או מתעלמת מכל מייל שמבקשים להעביר לעוד 10 כולל השולח
גם אם אני מכירה את בעל העסק / המפרסם
ויודעת שהוא לא יעשה שימוש במיילים בלי לקשל מהם אישור
זה הפך היום לטרנד קל ופשוט
וממלא ספאם....

• הוסף לסימניות
אני שמעתי שזה דרך קלה ובטוחה לאוסף מיילים

• הוסף לסימניות
אני ממש נגד זה וחושבת שזה סתם טיפשי, זה מעצבן לראות ולקבל כל הזמן ולדעתי מוריד מהערך של המפרסם
חוץ מיזה שהכתובת שלי מתפרסמת ברגע לעשרות אולי אלפי אנשים וזה ממש לא בסדר.

אני יש לי גם עסק חדש המקורונה לאחר ששנסגר לי העסק במציאות פתחתי בזום, לא ידעתי איך לפרסם ולא רציתי לחפור בתחילה טעיתי אודה בכנות ושלחתי הודעה לכל אנשי הקשר שלי בלבד בעותק מוסתר כמה הודעות בודדות על כך שפתחתי בזום והרגשתי לא טוב עם זה, אפילו ששום מייל לא התגלגל לאף אחד הם כולם קיבלו רק ממני ולא ראו כתובות של אף אחד, (כרגע אני מדוורת אך ורק לאלה שנרשמו והשתתפו בפועל-שזה מותר לפי חוק הספאם)

ובס"ד הפנו אותי לאסתי לוין שאצלה אני לומדת מה הדרך הנכונה לפרסם ולשלוח הודעות בלי להציק ובלי לגרום לכך שיתכן ואנשים יפגעו בגלל דיוור לא נכון.

חוץ מיזה יש גם את חוק הספאם
הכלל: החוק אוסר על משלוח דברי פרסומת לנמען, בכל אמצעי תקשורת (מייל, פקס, הודעות SMS או באמצעות מערכת חיוג אוטומטי) ללא הסכמה מפורשת מראש של הנמען .

זאת אומרת שכל מי שהוציאה כזו הגרלה והתגלגל לידה מיילים של עשרות נשים (ובינינו זו המטרה שלה) היא מכניסה לרשימת תפוצה שלה ושולחת פרסומת זה חוקית אסור.
לדעתי זה חוסר ידע בציבור העסקים, שהתחדשו בדיגיטל לאחרונה

יש כאלה שעובדות נכון וטוב ובאמת צל"ש להן והאמת שגם כיף לקבל את המיילים שלהם
לדוגמא ציפי רוט, הפסקת קפה שבי רגע, מירהלה כהן ויש עוד המון... שולחות מיילים אך ורק למי שאישרה דיוור אף אחת לא קבלה מהן פרסום בלי שנרשמה באופן עצמי לקבוצה/רשימה
ברגע שנרשמתי ועשיתי מבחירה הרבה יותר נחמד לקבל את המיילים ואני גם נהנית מהם יש לי הרבה רשימות שנרשמתי ומידי פעם אני קוראת את מה שכותבים שם ומעשירה את הידע שלי.

• הוסף לסימניות
לא מפריע
אם לא מענין אותי אני מסירה את עצמי מרשימת התפוצה וחסל
פרסומת בחינם ובקלות בדר"כ מאנשים בתחילת דרכם-תהנו!
ואם זה מכר/ה שלי אז כמובן שאשתדל לעזור לה
ועל הדרך להיכנס להגרלה...או שכן או שלא...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה