כללי הודעת מערכת חשובה - פורום חדש

• פותח הנושא prog
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קיבלתי בקשה ממשתמש שאפתח כאן פורום לבניית אתרי אינטרנט /עיצוב אתרים /ותכנות אתרים.

המדיניות שלנו היא, שכל בקשה לפתיחת פורום מקצועי שאינו קשור לפוליטיקה/חדשות וכו'. נענית בחיוב.

אך מכיון שאנו לא רוצים לפתוח פורום שבסוף ידעך... החלטנו לעשות משאל כמה חברים נראה להם שמבינים בתחום, ושישתתפו בפורום זה.

באם יהיו לפחות עשרה חברים, זה מספיק בשביל לפתוח כזה פורום.

מי שמעוניין בפורום בניית אתרים שירשם כאן באשכול הזה.

תודה רבה
חיים

• הוסף לסימניות
אני מעונינת בעיצוב אתרים

• הוסף לסימניות
אני מאד מתעניינת בתחום העיצוב אתרים
הייתי מאד רוצה עזרה בהכוונה איפה מומלץ וכדאי ללמוד את זה.
פרטי/ מנטור וכד'

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת לe0987k (סיוט לכתוב את השם הזה)
ומעונינת בפרטים

• הוסף לסימניות
למרות שזמני קצר. אשמח לעזור שם מדי פעם (בל"נ).

• הוסף לסימניות
אני בעד מאוד

• הוסף לסימניות
נו... מי מוכן להיות עשירי...:)

• הוסף לסימניות
א צענטער

• הוסף לסימניות
אני רוצה לדעת דברים בסיסיים כי אני לא מכיר כמעט את התחום הזה.

• הוסף לסימניות
אני מוכנה

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף בשמחה לקודמיי המכובדים

• הוסף לסימניות
אוקיי. נניח שאני פותח את הפורום. זה ברור שהימים הראשונים של הפורום הם הקובעים אם הפורום הזה יהיה פעיל או לא. אם הפורום יהיה בית קברות, אז אחר כך גם כשיהיה דברים לכתוב לא יהיה לאף אחד חשק לכתוב שם.
לכן מאד חשוב לי שבפתיחת הפורום מי שמבין בבניית אתרים / עיצוב אתרים / תיכנות אתרים, וכל המסתעף - שיצור נושאים שם, וישעזור לפתח את הפורום הזה. כי לדעתי זה יכול להוות פינה נוספת של עזרה וחסד.
יש המון מקימי אתרים שיכולים להיעזר אחד עם השני בבעיות כלשהן בקוד הדף או בעיצוב וכו'.

• הוסף לסימניות
יש כבר מספיק? גם אני רוצה להצטרף

• הוסף לסימניות
אני כיום לא עוסק בתחום זה, כך שלא חשוב לי, אבל אני מבין שלאלו שכן זה חשוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה