הודעת פקס בפלאפון

• הוסף לסימניות
יש לי מספר סלקום עם תא קולי
איזה קידומת אני צריכה לתת לאנשים בשביל שיוכלו לשלוח לי פקס לתא קולי?
(כמובן שאח"כ אשלח את ההודעה למכשיר פקס)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית 100;1401950:
יש לי מספר סלקום עם תא קולי
איזה קידומת אני צריכה לתת לאנשים בשביל שיוכלו לשלוח לי פקס לתא קולי?
(כמובן שאח"כ אשלח את ההודעה למכשיר פקס)

לא יודע אם זה יעזור אבל מצאתי את ההודעה הזאת באורנג' אולי זה מתאים גם לסלקום:

"אם מספר האורנג' שלך הוא 054-1234567 אז מספר הפקס הוא : 151-54-1234567 בפקס (כמו בטלפון הסלולארי) יש פקודות "המתן" ו"השהה" (Pause) (Wait) זה בדרך כלל או * או # ואז ניתן לגרום לו לחכות לצפצוף. מומלץ לעיין במדריך של הפקס לראות איך עושים את זה ספציפית בפקס שלך. זה נקראה פקודות DTMF."

• הוסף לסימניות
עוד משהו שמצאתי באתר של ערוץ 7:

"2)טוב זה לא בדיוק פיתרון אחר אבל נחמד טיפה יותר, אז זה מיועד רק ללקוחות סלקום צריך להתקשר לחברה ולבקש שיעשו לך תא קולי פלוס, השירות ללא עלות בכלל לא חודשי ולא על קבלת פקסים רק על שליחה(שד"א מתבצעת מהאתר של סלקום), אחרי שהם עשו לך אז המס' שלך יהיה *******-153-52
אז בעצם זה המס' שלכם ללא ה0 בהתחלה ובתוספת של 153, ואז זה מגיע לתא קולי ושם בוחרים להעביר את הפקס- ניתן להעביר לכל פקס או לשירות שנכתב לפני כן(כדי לקבל למייל)."

• הוסף לסימניות
תודה.
תא קולי רגיל (מכשיר טוקמן...)
*******-153-52
וזה עובד מעולה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה