הודעת שגיאה בהדפסה

• הוסף לסימניות
התקנתי דרייבר של מדפסת hp4500 וזה מראה שזה מותקן.
אבל משום מה כשאני שולחת להדםסה. זה לא מדפיס.
מזה יכול להיות? מה עושים?
מצו"ב השגיאה שהוא נותן לי:

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 38.7 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
קובת פיתרון בעיות במדפסת זו, מצורף

קבצים מצורפים

• HPSDU.rar
    2.1 MB · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י פי.סי;692769:
ניסיתי להריץ את הקובץ הנ"ל וזה לא עזר.. :(

גם לי הייתה אותה בעיה, צריך להתקשר למרכז התמיכה של HP , הם יגידו לך שם מה צריך לעשות (לי אמרו להתקין מדפסת בשם HP DESKJET 5550 HPA) ואז זה עובד מצוין.
אם רוצים לנסות לבד - אפשר בהתקנים ומדפסות לעשות "הוסף מדפסת" ואז לבחור את המדפסת שכתבתי.
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ספירלה;692786:
גם לי הייתה אותה בעיה, צריך להתקשר למרכז התמיכה של HP , הם יגידו לך שם מה צריך לעשות (לי אמרו להתקין מדפסת בשם HP DESKJET 5550 HPA) ואז זה עובד מצוין.
אם רוצים לנסות לבד - אפשר בהתקנים ומדפסות לעשות "הוסף מדפסת" ואז לבחור את המדפסת שכתבתי.
בהצלחה!!!

אם יש לך אותה מדפסת אולי אכן כדאי לנסות את הפתרון
אבל אם לא, אני מאמין שבמרכז תמיכה מתאימים מדפסות ואז זה לא בהכרח יפתור את הבעיה

• הוסף לסימניות
הכבלים בסדר. עובדה שזה סרק לי.
ניסיתי עכשיו להתקין מדיסק ההתקנה שהם מצרפים וגם לא עזר. זה מראה שהמדפסת מותקנת והמחשב מזהה אותה.
אבל א"א לשלוח להדפסה..

אני מנסה לעשות הוספת מדפסת והמחשב לא נותן לי..

• הוסף לסימניות
התמיכה של hp עזרו לי..
תודה לכולם על הרצון לעזור!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה