הודעת שגיאה בכל הפעלה מחדש של המחשב

• הוסף לסימניות
או תוכנת autoruns
האם התכוונת לזו שבקישור
https://docs.microsoft.com/en-us/sysinternals/downloads/autoruns
ואז מה אני עושה איתה כי אני יכל לגלות תהליכים עם תוכנה זו
https://docs.microsoft.com/he-il/sysinternals/downloads/process-explorer

ושנית שאלתי האם דרך הסי קלינר אני מוחק או רק משבית כמו שהביאו לי למעלה.
ותודה שוב על ההתיחסות אני לא מפחד לנסות לבד ולהתקין מחדש מערכת הפעלה על כל מקרה לא מוצלח.

• הוסף לסימניות
ואז מה אני עושה איתה כי אני יכל לגלות תהליכים עם תוכנה זו
ושנית שאלתי האם דרך הסי קלינר אני מוחק או רק משבית כמו שהביאו לי למעלה.
גם בccleaner וגם בautoruns (שהוא הרבה יותר מקיף) אפשר או להשבית את התוכנה הלא רצויה או למחוק לגמרי את הערך ברג'יסטרי. השבת מומלץ למקרים בהם תרצה בעתיד לחזור ולאפשר אותו.

• הוסף לסימניות
עשיתי את מה שאמרת ובאמת שני ההודעות שקפצו לי כבר לא עולות אבל הודעה זו ממשיכה לקפוץ
מה לעשות עכשיו
212.png

• הוסף לסימניות
קופץ על האשכול

יש לי גם הודעת שגיאה כל פעם בהפעלת המחשב
מצורפת תמונה

קבצים מצורפים

• 20181016_230307.jpg
    20181016_230307.jpg
    1.1 MB · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
קצת באיחור אבל חייב לומר תודה ענקית לדב
ירבו כמותך
תצליח בכל מעשי ידך

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
משימה מתוזמנת ?
מפעילה מה ?
זה המסך הראשוני של הפעלת המחשב
שום משימה מעבר למה שיש בביוס לא יכול להיות שמה
לא הגדלתי את התמונה - חשבתי שזה חלון של CMD שנפתח בהפעלת המחשב - שזה כנראה שארית של וירוס - אז הדרך לטפל בזה - לבטל את המשימה המתוזמנת המתאימה.

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת לנתב? להעתיק לפה?
מסך.jpg

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, תודה

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת ערך בעיתי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה