הודעת שגיאה במדפסת Canon ip4700

• הוסף לסימניות
מישהו נתקל בשגיאה כזאת בכל פעם שבאים להדפיס?
ניסיתי לחפור קצת בנושא וכנראה זה איזשהו חימום יתר של הראשי דיו, ולא הגעתי לכדי פתרון.
יש לכם פתרון לזה?

תודה ושבוע טוב!

קבצים מצורפים

• error.jpg
    KB 85.8 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
גם לי זה עושה מידי פעם את זה
אני מכבה ומדליקה מחדש את המדפסת וזה נעלם
כנראה זה קורה שמידי משגעים אותו ככה זה אצלי בכל אופן :)

• הוסף לסימניות
שבוע שעבר הייתי פותח וסוגר את המכסה של הראשי דיו ואחרי דקה זה היה נעלם, כעת הוא מתעקש ומה שאני לא עושה - הוא מציג לי את ההודעת שגיאה ולא מאפשר לי להדפיס..

• הוסף לסימניות
ניסית להוציא את הכבלים של המדפסת ולהחזיר חזרה ?

• הוסף לסימניות
ניסיתי רק את הכבל של החשמל, זה לא עזר.
מה, אולי צריך להוציא גם את הכבל USB? זה נראה לך קשור לבעיה?
אני אנסה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shuki05;1059169:
מה, אולי צריך להוציא גם את הכבל USB? זה נראה לך קשור לבעיה?
אני אנסה...
זה מה שאני עושה וזה עוזר

• הוסף לסימניות
ניסיתי להוציא כבלים לכל הלילה, ולא עזר..:eek:

• הוסף לסימניות
מה שלא עשיתי לא עזר, הראש הדפסה כנראה הלך, אמרו לי בתמיכה של קרט לפתוח ולנקות את הראש ואם זה לא עוזר אז הלך המדפסת... כנראה שאצטרך להתחדש..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה