הודעת שגיאה בעת התקנת מערכת הפעלה בבוט

• הוסף לסימניות
זה קובץ שהורד מהאתר הרשמי של ווינדוס
ואם אני שם קובץ שהורדתי מFXP שהוא יותר גדול זה עובד לי
צפה בקובץ המצורף 276877

תודה ענקיית לעוזרים

קבצים מצורפים

• 2016-01-28_201202.jpg
    KB 46.8 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
זה רק בהתוכנה הזו Qemu

והבעי שכתוב, אין לך מספיק זיכרון פנימי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1958306:
זה רק בהתוכנה הזו Qemu

והבעי שכתוב, אין לך מספיק זיכרון פנימי.

לא תירצת על השאלה למה זה קורה רק בזה ולא בקבצים של FXP

• הוסף לסימניות
אם ההתקנה השניה זה שילוב של 32 ביט עם 64 ביט אז קובץ ה boot.wim הוא של 32 ביט שזה גם יותר קטן וגם יכול לרוץ על מכונה של 32 ביט (ז"א שהאמולייטור שאתה משתמש בו זה 32 ביט ולא מסוגל להריץ את הבוט של 64 ביט)

• הוסף לסימניות
אני מצליח לראות שהקבצים טויבם וככל הנראה הבעייה בזיכרון בוט כי עם תוכנת qemu-simple-boot/
אני משחק בערכים של זיכרון הבווט וזה עוזר אם אני מגדיל בתוכנה את כמות הראם להקצאה לבוט , איך אני מגדיל בבוט בפועל?

• הוסף לסימניות
יש לכם תוכנה מומלצת לעשות שני קבצי התקנת ווינדווס כאחד,
וגם מוולטי בוט?

• הוסף לסימניות
הכלי הכי משוכלל היום זה easy2boot כנס לאתר שלהם ותפעל לפי ההוראות
היתרון הגדול שלהם שזה תומך uefi (כל מחשב נייד שמגיע עם win8 ומעלה זה הברירת מחדל)

• הוסף לסימניות
רופוס גם טוב לא?
אם אני יוצר ISO שמורכב מכמה ע"י XBOOT
ואז עושה עם רופוס?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנה פכמן;1959530:
היתרון הגדול שלהם שזה תומך uefi (כל מחשב נייד שמגיע עם win8 ומעלה זה הברירת מחדל)

לא תומך. צריכים לעשות קונצים שזה כן יתמוך (IMGPTN) אבל E2B לכשעצמו לא תומך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1960166:
לא תומך. צריכים לעשות קונצים שזה כן יתמוך (IMGPTN) אבל E2B לכשעצמו לא תומך.

לזה התכוונתי, וזה לא כ"כ מסובך ועד כמה שידוע לי אין עוד תוכנה למולטיבוט שתומך uefi

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• qsib_v1.3_2.zip
    3.5 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
מה זה השגיאה הזו מישהו יודע?

השתמשתי בEasy2Boot ושמתי את המערכות הפעלה השונות במקומם וכעת שאני עושה התקנת ווינדוס 10 או 8 זה מה שמופיע לי שם יש למישהו מושג מה קורה פה?
צפה בקובץ המצורף 278770

קבצים מצורפים

• 2016-02-05_114718.jpg
    KB 56.3 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
תכניס 1,
יש שם אפשרויות שונות של התקנה ללא התערבות (זה מגיע עם הeasy2boot)
האפשרות 1 נותנת אפשרות לבחור איזה גירסה להתקין מבלי לחייב הכנסת מפתח מוצר.

• הוסף לסימניות
הוא נותן לי שגיאה
ואז נותן לי אפשרות של הכנסת מפתח או תצוגה מקדימה של מפתח

• הוסף לסימניות
ה 0 עושה לי הכנסת סיסמה ועוד כמה אפציות כאלו הוא לא טוען את ההתקנה ושאר הדברים לא זמינים עושים ERORR

• הוסף לסימניות
נה סרטון קצרצר

תודה לעוזרים ,
אני מאוד רוצה לכבוש את הנושא הזה היטב
תודה ענקית

קבצים מצורפים

• 88.wmv
    KB 446.9 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
ASF הציע לי להעביר ל MAINMENU
ועבד!!!
הידד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה