כללי הודעת שגיאה בפוטושופ

• הוסף לסימניות
שאני מנסה לעשות משהו קצת כבד לדוג' להפעיל פילטר אז פוטושופ כותב לי שאין מספיק זכרון RAM ובאמת כונן C קצת עמוס... (יש מקום של 4 ג'יגה) אבל יש לי עוד כוננים רקים! איך גורמים לו לעבוד על כונן אחר??? (הפוטושופ מותקן על C)

תודה!!!
(אם זה קשור לפורום תוכנה ורשתות תעדכנו אותי ואכתוב גם שם...)

• הוסף לסימניות
עריכה\העדפות\ביצועים
שם מגדירים את הRAM לשימוש
וכן עוד כונני טיוטה.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה!!! יש לי פוטושופ באנגלית אז מה זה ביצועים???
אם הבנתי נכון אז זה: plug ins &scratch disks
שינתי שם הכל לכונן הריק אבל הוא לא מבין!!!!! עדיין אטי וכותב שזכרון רם עמוס...
אני עובדת עצות הוא כל כל איטי.... ולא נותן לי להפעיל פילטרים.... ויש לי לסגור עבודה למחר!
מה עושים????

• הוסף לסימניות
תעבירי דברים מ-C לכונן אחר ריק
אם התוכנה מותקנת על C את חייבת שם מקום.

• הוסף לסימניות
14 גי'גה לא מספיק???

• הוסף לסימניות
פוטושופ

הייתה לי אותה בעיה וזה מה שהטכנאי אמר לי לעשות. לשנות את ההגדרות דרך edit' preference, performance
let photoshop use1304 mb

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתקדמת;356782:
תלוי על מה את עובדת, גודל הקובץ, עומס וכו..

שכחתי 1 לפני ה-4 יש לי 14 ג'יגה לא 4.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקל;356789:
הייתה לי אותה בעיה וזה מה שהטכנאי אמר לי לעשות. לשנות את ההגדרות דרך edit' preference, performance
let photoshop use1304 mb

לא הבנתי. אשמח אם תסביר את עצמך...

• הוסף לסימניות
כמה זיכרון ראם יש לך?

באותו המקום יש לשונית שנקראת memory & image cache
שם יש אפשרות להגדיל את כמות הזיכרון ראם שמאופשרת לשימוש הפוטושופ (בברירת מחדל זה עומד על 50% אבל אפשר להגדיל את זה כמובן.)

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לחצן ימני בעכבר על 'המחשב שלי' > מאפיינים ושם למטה בין כל פרטי המחשב ומערכת ההפעלה מצויינת כמות הזיכרון ראם שלך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה