כללי הודעת שגיאה בפתיחת קובץ אילוס ובעיה

• הוסף לסימניות
ההודעה הזו מופיעה לי כשאני פותחת קובץ באילוס.
לא ידוע לי מה הבעיה.
ניסיתי במספר מחשבים (לפחות 5) ואין לי בהם בעיה של זיכרון Ram! שזה מה שההודעה אומרת.....
צפה בקובץ המצורף 160963
מה עושים????

שאלה נוספת, מה עושים שבאילוס כל קובץ שנפתח רואים בו רק את מה שבתוך הדף עצמו ולא את כל מה שעבדו עליו בשטח העבודה כולו...

תודה רבה לעונים....

קבצים מצורפים

• שגיאה.jpg
    KB 588.2 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
לא מצליחה לעלות בגודל ברור יותר.....

• הוסף לסימניות
כמה שוקל הקובץ?
יש מצב להעלות לכאן?

• הוסף לסימניות
1.03 MB
עבודה של תלמידה:
צפה בקובץ המצורף 160993

ואם אפשר גם תשובה, לאיך משנים שלא יפתח קובץ בתצוגה של שטח ההדפסה בלבד....

קבצים מצורפים

• אביטל שעת סיפור לוגו נסיון.ai
    1 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
כבר יומיים אני רוצה להגיד לך שצריך לארגן לו מניין לקדיש אבל לא רציתי לבאס.
עכשיו אני רואה שיחסית זה לא נורא. הקובץ נדפק. ב.ד.ה.
מה שאת כן יכולה לעשות זה לייבא אותו לקובץ אילוס אחר ושם לפרק אותו.

• הוסף לסימניות
תודה, אם יש למישהו רעיון נוסף אשמח.

והאם אתם יודעים מה עושים אם התצוגה שניפתח קובץ ורואים בו רק את מה שיש בתוך הדף.. מה עושים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה