הודעת שגיאה בSIGERSHADERS

• הוסף לסימניות
אני משתמש במאיה 2013.התקנתי את v1.0.2 for Maya VMPPP SIGERSHADERS
וכשאני מקליק "TO HYPERSHDE" מופיעה הודעת שגיאה שלכאורה משמעותה בעיה בפורטים. שיניתי מספר פורט בלשונית SETTINGS, אך ללא הועיל.
כמו כן הגדרתי בחומת האש של WINDOWS לאפשר תוכנה זו.
ואפילו ביטלתי זמנית את חומת האש של ESSET.
אך דבר לא צלח.
(כמובן שהגדרתי את VRAY כמנוע הרינדור.

קבצים מצורפים

• sigershaders.png
    KB 474.8 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
שלום וברכה,
צבי.
נראה לכאורה, שכנראה פתוח לך החלון הנ"ל מספר פעמים.
אפשרות נוספת, שיש לך עוד סצינה פתוחה, והוא לא יודע לאן לשלוח את החומר.
לשם כך, עליך לסגור את הסצינה הנוספת, ואת החלון הנ"ל ולפתוח מחדש.
מקווה שעזרתי, בהצלחה.

• הוסף לסימניות
למרבה הצער, אף תשובה אינה נכונה.
אבל בכל מקרה, תודה, גיל.

• הוסף לסימניות
גם לי יש את הבעיות האלו לפעמים, וכך אני עושה (כך גם כתוב אצלך).
אם אתה רוצה שלח לי את הקובץ ואבדוק את העניין, בעז"ה בלנ"ד, בשבוע הבא.

• הוסף לסימניות
בפורום של החברה מישהו שאל אודות בעיה דומה, וההנחיה היתה להזין בשורת MEL משפט שכתוב גם בקובץ העזרה שלהם. עשיתי זאת, אולם התקבלה הודעת שגיאת תחביר, כפי שניתן לראות בתמונה.

קבצים מצורפים

• INVALID SYNTAX.png
    KB 9.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אצלי זה עובד רק במאיה 2012 ובמאיה 2013 לא עובד.

• הוסף לסימניות
לאחר שקראתי את ההוראות זה עובד לי גם במאיה 2015, תקראו את מה שכתוב ותעשו בדיוק זה אמור לפעול, לא לשכוח להפעיל את ויריי בפלאגין.

Manual installation

VMPP communicate with Maya over a network via command Port.
Follow these few simple steps and you will be able to make use of the Maya command port.

1. Start VMPP For Maya ( Desktop )
2. Start Maya.
3. Open Script Editor. run the below mel command !

מי שיכול לתרגם לעברית יבורך, (למרות שזה די פשוט להבין מה כתוב)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;1520522:
לאחר שקראתי את ההוראות זה עובד לי גם במאיה 2015, תקראו את מה שכתוב ותעשו בדיוק זה אמור לפעול, לא לשכוח להפעיל את ויריי בפלאגין.

Manual installation

VMPP communicate with Maya over a network via command Port.
Follow these few simple steps and you will be able to make use of the Maya command port.

1. Start VMPP For Maya ( Desktop )
2. Start Maya.
3. Open Script Editor. run the below mel command !

מי שיכול לתרגם לעברית יבורך, (למרות שזה די פשוט להבין מה כתוב)

אכן זה עובד גם ב2015 ושוב תודה...:)
מה שכן, משום מה ההתקנה לא יצרה לי סרגל חדש של התוכנה במאיה אבל מצאתי לזה פתרון ופשוט העתקתי את הסרגל ממאיה 2014 ששם זה כו היה מותקן לי (זה נמצא ב D:\Users\Studio\Documents\maya\2014-x64\prefs\shelves)
ואז זה גם חסך לי את הצורך להפעיל בכל פעם את הסקריפט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה