• הוסף לסימניות
שרבוטי הטלפון שלי מתמקדים לאחרונה באיילים. בעל חיים אצילי ומדהים, לדעתי, ועם אופציה לגיוון בקרניים;)
ידני, הטקסטורה בפוטושופ.

קבצים מצורפים

• אייל.jpg
    אייל.jpg
    1.2 MB · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
חני, זה מדהים!!!

איזה קטע ששרבוטי הטלפון שלך יפים כל כך! אני עדיין לא מצליחה להתרכז על שניהם במקביל והשרבוטים תקועים על כוכביות ולבבות בגדלים שונים...

זה ממש מקסים, והצללית המדויקת מוכיחה הבנה טובה במבנה החיה הנהדרת הזו.

אהבתי מאוד!
תמשיכי ליצור ולשתף
ים הצלחות

• הוסף לסימניות
מה הגודל של הציור היפה ומעוצב הזה ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איזה יופי זה!
הלוואי עלי כאלו שירבוטים...

ואגב, המשוחח מקבל בסוף השיחה את הפירות?:D

• הוסף לסימניות
ישר למוזיאון ישראל

• הוסף לסימניות
אומנותי להפליא.
אהבתי, מאד!

• הוסף לסימניות
אותו אייל, סגנון אחר

קבצים מצורפים

• אייל2.jpg
    3 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
הוד והדר!!!

• הוסף לסימניות
איי, איי..........
זה עושה לי כאב ראש רק מלחשוב על להתרכז בשיחה, ותוך-כדי לצייר את העיגולים הקטנטנים (בענן למעלה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יענער;2237427:
איי, איי..........
זה עושה לי כאב ראש רק מלחשוב על להתרכז בשיחה, ותוך-כדי לצייר את העיגולים הקטנטנים (בענן למעלה)
טוב, הטלפונים שיצרו את האיור הקודם לא מגיעים כל יום. האיור הנוכחי נעשה בלעדיהם כך שזה לא כל כך מסובך;)

• הוסף לסימניות
וואו איזה יפי
אני לא מבינה איך זה יוצא לך

• הוסף לסימניות
אם תתחילי לאייר על קלף כתובות מגילות וכדו', השוק יהיה שלך.

• הוסף לסימניות
את מאוד טובה.
מקצוענית.

הסתכלתי גם בתיק העבודות שלך.
מרשים מאוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה