הווינדוס לא עולה

• הוסף לסימניות
באחרונה קורה לי פעמים רבות שהמחשב אינו מצליח להעלות את הווינדוס [ווינדוס 7], מה שוקרה שאני מפעיל את המחשב, הוא מתחיל לעלות ולפני שמגיע הווינדוס או תוך כדי שהווינדוס עולה המסך נכבה כאילו יצאתי מהווינדוס.
אין לי ברירה אלא לכבות את המוחשב 'בכוח', להוציא את חוט החשמל ולהחזיר, ובד"כ תוך פעם או פעמיים הבעיה נפתרת.
יש פתרון לזה?

• הוסף לסימניות
ראשית כל חובה לגבות את כל המידע, זה לפני הכל.

מעבר לכך, אם הבעיה קורית רק בשלב ההפעלה ולא קורית לאחר שאתה מצליח להעלות את המחשב, סביר להניח שמשהו במערכת ההפעלה תקול, אפשר להתחיל לחפש את הזנב של עצמך בניסיון למצוא מחט בערימת שחת ולבדוק מאיפה זה מגיע, אבל זה ייקח הרבה זמן.

המלצה שלי - 1. שחזור מערכת למועד שבו לא הייתה תקלה. 2. התקנת דרייברים מחודשת ללוח אם וכרטיס מסך. 3. אם אלו לא עזרו - פרמט את המחשב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עימוד ספרים;2050963:
באחרונה קורה לי פעמים רבות שהמחשב אינו מצליח להעלות את הווינדוס [ווינדוס 7], מה שוקרה שאני מפעיל את המחשב, הוא מתחיל לעלות ולפני שמגיע הווינדוס או תוך כדי שהווינדוס עולה המסך נכבה כאילו יצאתי מהווינדוס.
אין לי ברירה אלא לכבות את המוחשב 'בכוח', להוציא את חוט החשמל ולהחזיר, ובד"כ תוך פעם או פעמיים הבעיה נפתרת.
יש פתרון לזה?

בדרך כלל זה כתוצאה משגיאה בדיסק.
על פי רוב הרצת chkdsk פותר את הבעיה
chkdsk c: /r

• הוסף לסימניות
אם זו שגיאה בדיסק - ואכן יכול להיות שכך הדבר - יש לגבות את המידע - כמו שכבר אמרתי - ולבדוק האם לא מדובר במשהו שיכול לחזור על עצמו - שאם כן, יש להחליף דיסק ולבצע התקנה מחדש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה