הוורד שולח למדפסת טקסט הפוך

• הוסף לסימניות
דברים שאני מדפיסה מהוורד למדפסת, נדפסים הפוך - בכל שורה מתהפך סדר האותיות מימין לשמאל.
בוורד עצמו הקובץ נראה מצוין וכך גם בתצוגה מקדימה לפני הדפסה
קבצי PDF נדפסים בלי בעיה כשורה
אבל קבצי וורד שנשלחים ישירות למדפסת - מתהפכים.

מה יכולה להיות הבעיה ואיך מסדרים את זה?

• הוסף לסימניות
דרייבר ? איזה ? מעודכן ? איזה מדפסת ?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שפשוט משהו נגע לך בהגדרות הדפסה וזה התהפך ב- 180 מעלות,
(פעם קרה לי עם התקנה דרייברים חדשה שגרמה לסימון הV במקום הזה)

• הוסף לסימניות
פירוט של הבעיה לאחר כמה ניסיונות:
רוב המילים נהפכות בהדפסה, אבל זה קורה רק כשהכתב בגודל 12 (אולי גם פחות, אבל לא יותר)
וזה לא חשוב באיזה פונט אני משתמשת.
ברגע שאני עולה מעל גודל 12, ההדפסה תקינה.
המילים לא נהפכות בכתב ראי אלא מהסוף להתחלה - שלום - םולש
יש למישהו מושג מה עשויה להיות הבעיה?

הדרייבר של המדפסת תקין, המערכת הפעלה חדשה אחרי התקנה, PDF מדפיס מצוין.

• הוסף לסימניות
יש הגדרות שונות שבהם אפשר לשחק עד שתצא התוצאה הרצויה
בכרטיסיה מתקדם בהגדרות המדפסת (כל מדפסת זה שונה)
אפשרויות TRUETYPE, איך התוכנה תוריד למדפסת יש אפשרויות שונות
אולי גם משפיע מצב גרפיקה אם RASTER או אחר. צריך לחפש ולנסות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה