נכתב ע"י בנימין41;947275:הפטנט הנ"ל פועל על מחסניות חיצוניות שמתחברות למחסניות הפנימיות בצינוריות דקיקות, ומזריקות אליהם חומר.
כך שאינך מחליף מחסניות ואינך משלם על הפלסטיק, אלא אך ורק על הדיו, שמחירו ממש זול.
מלבד זאת אינך נזקק להחליף את כל הצבעים כשאחד מהם נגמר, אלא ממלא רק את המחסנית שלו.
נכתב ע"י בנימין41;947270:רצו"ב קישור למייל (וטלפון) של היהודי היקר שהוא היבואן הראשי
של הפטנט שמוריד את מחיר הדיו כמעט ל-- 0 !!
עיין כאן
http://en.wikipedia.org/wiki/Continuous_ink_system
לא יודע מה שייך בזה יבואן בלעדי בגלל שיש מליון יצרנים סיניים שמייצאים את זה לכל מיני מדפסות (בדכ קנון ואפסון - לא ראיתי ל HP אבל זה לא ראיה) - זה דבר לא יקר שאפשר להביא מחול (EBAY או DX וכדו) .
מהנסיון שלי זה לא ככ אמין , תוקע הרבה ועושה כל מיני בעיות, אבל אני לא מספיק מומחה בנושא, אם מי שמוכר מוכן גם לתת אחריות ושירות לנושא מה טוב. צריך לברר את הנקודה הזאת טוב.
בדכ זה גם מסיר את האחריות מהמדפסת (לא שזה ככ משנה כי הם מאוד זולות במילא).
נכתב ע"י f0527134596;947369:א. ממש נהניתי לקרוא את הדו שיח ואת כתובת של הEBAY שצורפו... בלי קשר לענין...
ב. מתוך נסיון של כ200+ לקוחות בעלי מדפסות מכל הסוגים שעובדות במשך כשנתיים כל הנאמר כאן לא נכון בכלל...
ג. לי עצמי יש כ-6 מדפסות שעובדות עם המערכת יותר משנה וחצי כמעט ללא החלפת מחסניות בחנות...
ד. לא אומר שלא יתכנו בעיות, שבדרך כלל נפתרות בדרך הטלפון אך החיסכון האדיר הוא מכסה על הכל.
ה. אשמח לענות על כל שאלה ובירור נוספת מתוך הרבה הרבה נסיון בתחום, או במייל שלי, או בטלפון 052-7134596 יחיאל
אם תוכל בבקשה להזמין לי אחד מסין לארץ במחיר 20 דולר, אזמין ממך 100000 יחידות, הבוקר רק הבוקר בשיחה עם סין על יבוא של ג'וקים (צ'יפים) למחסניות למדפסות, שנכנסים בתוך 4-5 קופסאות גפרורים והמשלוח ללא עלות המוצר עצמו הוא 30$ - + לפחות 30$ תוספת משלוח של חברת DHL-חיוב מינימום -בארץ אז על מה אתה מדבר בדיוק???נכתב ע"י bris;947529:ח"ו לא התכוונתי לפגוע באף אחד.
אני רק אמרתי שנתקלתי בהרבה מקרים שזה לא עבד טוב, כנראה לא היו מומחים כמוך...
הנה קישורים כן לעניין ב EBAY (כמובן לא כולל התקנה ואחריות)
http://www.ebay.com/sch/i.html?_odk...73.m570.l1313&_nkw=cis&_sacat=99319&_from=R40
מ 20 עד 60 דולר - תלוי בדגם , חלקם כוללים משלוח מסין לישראל (לוקח כמה שבועות....)
נכתב ע"י בנימין41;947239:לייזר או הזרקת דיו?
נכתב ע"י bris;947590:כתבתי בין 20 ל 60 דולר. וחלקם עושים משלוח מסין לישראל בתוך המחיר.
ברור שב DHL זה יקר מאוד, אבל בדואר אויר רגיל (שזה באמת איטי) העלות לחבילה רגילה היא בין דולר ל 2.
תראה יש אתרים שלמים כמו DX.com ששולח מוצרים במחיר 0 מסין לישראל , כולם כבר מכירים את זה , תראה איזה תורים יש בסניפי הדואר....
לענייננו, יש מוכר ענק ב EBAY , לא סיני , אלא מסן-פרנסיסקו עם 11500 פידבקים חיוביים , אז כנראה שהוא לא מוכר זבל...
דגמים של אפסון נעים בערך ב 25 דולר כולל משלוח בתוך ארהב עד ל 60 דולר ל HP 8600 .
להביא לארץ זה בערך 20-30 דרך חברות כמו BUY2USA.
אני בבמוצע מקבל מהם בין 3 ל 2 חבילות לשבוע ... (לא את ה CIS , אני מדבר באופן כללי על EBAY ו BUY2USA , יש רקורד של למעלה מ 1000 קניות ב EBAY...)
הנה החנות של הנל ב EBAY (יש עוד הרבה הוא פשוט עם הפידבק הכי טוב) =
http://www.ebay.com/itm/CISS-CIS-In...60?pt=US_Ink_Refills_Kits&hash=item3cce75564c
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים