עזרה הוטמובייל מחייבים אותי 350 ש"ח סתם!!

• הוסף לסימניות
הוטמובייל מחייבים אותי 350 ש"ח סתם!! אני אמורה לשלם בערך 50 וחייבו 350 נחמד לא?
בשיחה איתם (אחרי ניתוקים רבים ואמירה שהם לא יכולים למסור מידע כי האשראי של בעלי ולא שלי ) הם אומרים שמדובר בשיחה ארוכה לבריטניה. שכמובן לא ביצעתי אין לי עם מי לדבר שם בכלל...
מה עושים?

• הוסף לסימניות
לנו הייתה בעיה אחרת איתם ואחרי שלא הצלחנו לתקשר מולם פתחנו פנייה אצל משרד התקשורת
והם גרמו להוטמובייל לזכות אותנו על כל הסכום בלי מידי הרבה בירורים וחפירות

• הוסף לסימניות
נראה לי לקח חודש עד שזיכו אותי
אבל הם שלחו הודעות על סטטוס הפנייה בערך פעם בשבוע שבועיים
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הוטמובייל מחייבים אותי 350 ש"ח סתם!! אני אמורה לשלם בערך 50 וחייבו 350 נחמד לא?
בשיחה איתם (אחרי ניתוקים רבים ואמירה שהם לא יכולים למסור מידע כי האשראי של בעלי ולא שלי ) הם אומרים שמדובר בשיחה ארוכה לבריטניה. שכמובן לא ביצעתי אין לי עם מי לדבר שם בכלל...
מה עושים?
מידע הם לא יכולים למסור כי אין לך אימות פרטים.
את יכולה להתקשר עם פרטים מזהים לבקש פירוט שיחות ואז להגיד שלא יכול להיות/ אחד הילדים שיחק/ לאיים בהתנתקות עש שיזכו אותך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה