כללי הוט ובזק, יש למשהו מידע?

• פותח הנושא GD
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
היות ונראה לי שבזק די יקרים בנוגע לשרותי האינטרנט שלהם, חשבתי לעבור להוט. בררתי אצלהם ומחיר שלהם די אטרקטיבי..
רק, מה שמונע ממני בכל זאת לעבור הן שמועות לא מבוססות על בעיות בחיבורי האינטרנט שלהם ותקלות חוזרות ונישנות.
יש למישהו כאן נסיון עם אינטרנט עם תשתית של הוט שיוכל לסייע לי ביעוץ?
תודה ולילה טוב לכולם!

• הוסף לסימניות
הוט די טובים, אני בתחילת התחברותי איתם היו לי כמה בעיות, אך אח"כ הכל עבד כמו שצריך.
הם בסדר.
ובזק באמת יקרים. אפילו מאוד יקרים בהשוואה להוט.

• הוסף לסימניות
גם אני בהוט ומרוצה מאד. אין שום בעיות

• הוסף לסימניות
יש פורום חומרה תוכנה רשת לזה
גלגל למטה לקראת סוף העמוד הראשי

• הוסף לסימניות
עברתי לפני שנים להוט, יש לי שני קווים אצלם ושני חשבונות אינטרנט - אני מאוד מרוצה ושימשיך רק ככה.

• הוסף לסימניות
יש שני דברים באינטרנט שמומלץ הוט ופיירפוקס.

• הוסף לסימניות
תעברי להוט ומ-ה-ר, חבל על כל דקה.

אמנם לפעמים נופלים להם הקוים אבל זה שווה את החיסכון הגדול בכסף.

• הוסף לסימניות
לי יש הוט גם באינטרנט וגם בטלפון מה שמוזיל קצת גם את העלויות של הטלפון (שגם בלי זה זה כמעט חינם) וב"ה הכל בסדר ואין בעיות (בהתחלה כן היו קצת)

• הוסף לסימניות
כמה עולה בהוט? כי בבזק עולה לי 60 ש"ח לחודש (חוץ ממה שאני משלמת לספק)
זה לא מחיר מטורף?

• הוסף לסימניות
הדבר היחיד שיש להוט יתרון זה המחיר, בכל השאר בזק עולה עליהם, במיוחד באיכות של התקשורת. יש לי במוצע 3 התנתקויות ביום. ולמרות הכל אני נשאר בהוט כי זה זול. אבל פעם זה עלה לי ביוקר כי הייתי צריך לשלוח מייל דחוף וזה לא נשלח כי הקו היה מנותק עכב נפילה. ולכן צריך לשקול את הדבר לפני שעוברים.

• הוסף לסימניות
במקום שאני עובדת יש ארבעה קווי הוט (טלפון) כל יום קו אחר לא עובד...
אנו זוכים לביקורים רבים של טכנאיים.......
לכן אני שואלת אם שווה את המחיר??

• הוסף לסימניות
מומלץ בחום!
לעבור להוט גם באינטרנט, וגם בטלפון.
אני לא חויתי כמעט התנתקות של טלפון.
ופעם אחת קצרה של האינטרנט.
לעומת הורי בבזק!
שלאחרונה חווים כאלה שיבושים שיש שעות וימים!
שלא ניתן להוציא שיחות, קו אחד התנתק לחלוטין - ועוד שאר ירקות.
פשוט חבל על הכסף!

• הוסף לסימניות
אז ככה: אף פעם לא היה לי בזק ועשיתי ישר קו של הוט. המחיר זול משמעותית במיוחד שעושים גם קו טלפון. ממש בתחילה היו לי ניתוקים אבל אח"כ גלשתי כשנה ללא הפרעות כלל. אח"כ עברתי דירה והגיעו לסדר לי את הכבלים בדירה החדשה והיו ניתוקים לא נורמליים של כל 5 דק' ניתוק! כמובן שזה כלי עבודה שלי ודרשתי שיבדקו במהירות האפשרית מהי הבעיה ועשו לי מן מעקב על המודם לראות כמה פעמים הוא מתנתק ביממה וראו שזה באמת לא נורמלי אז שלחו לי טכנאי שבדק ביסודיות ומצא שכשהתקינו לי את האינרטרנט בדירה החדשה שמו לי איזה שהוא חלק שלא מתאים למודם הספציפי שיש לי ולכן נגרמו כל השיבושים. ומאז (כשנה וחצי), ובא לציון גואל.

ולכל מי שכתב כאן על הניתוקים האלו - יכול להיות שזו אותה בעיה כמו שהיתה אצלי. העירו את תשומת לב הטכנאים שמגיעים אליכם - לא כולם מודעים לכך.

עוד נקודה חשובה. ישנן שכונות חרדיות שכאשר בנו אותן לא עשו שם תשתית לכבלים מלכתחילה כי ידעו שזו תהיה שכונה חרדית ולא רצו לתת פתח לאפשרות שמשפחות יכניסו כבלים לבית. נוצרה בעיה שמי שגר בדירה כזאת, אין לו אפשרות להתחבר להוט (שהיא חברת תשתית על בסיס כבלים ולא על בסיס קווי טלפון כמו בזק). לכן למי שגר בדירה כזו אין הרבה אפשרויות. הוא צריך לעשות קו בזק או לחפש דירה אחרת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה