התייעצות הוט מובייל - הודעה על ניצול מלא של החבילה, ובפועל לא!

• הוסף לסימניות
הוט מובייל - הודעה על ניצול מלא של החבילה, ובפועל לא!

לאחרונה הצטרפתי להוט מובייל לחבילה של 10.000 דקות
בחודש הקודם קיבלתי הודעה קולית כשעברתי 75% מהחבילה
ואח"כ קיבלתי הודעה שהגעתי למלוא ניצול החבילה.

הבעיה הייתה שגם ב199* (שם בודקים כמה ניצלתי) וגם בשירות לקוחות אמרו שעוד לא ניצלתי את מלוא החבילה. ונשאר לי 1200 דקות
הבעיה שכשבאמת עברתי את מלוא החבילה, לא קיבלתי הודעה.

החודש שוב אני מקבל הודעה על 75 אחוז
והיום הודעה על ניצול מלוא החבילה! שבפועל ניצלתי 8416
וגם עם דיברתי היום לא דיברתי 1550 דקות.

האם גם לכם זה קרה שקיבלתם הודעה על ניצול כל החבילה לפני שנגמר?

• הוסף לסימניות
כן גם לי זה קרה כמה פעמים ולא התקרבתי לסיום החבילה אני חושבת שהם עובדים בשיטת מצליח

• הוסף לסימניות
גם אנחנו ניידנו בחודש האחרון שני מכשירים להוט מובייל.
לפני כמה ימים, כשרק עבר חצי חודש, קיבלנו הודעה מהוט מובייל שניצלנו 75% של החבילה ויומיים אח"כ הודעה על ניצול מלא. לא ביררנו אם אכן ההודעות נכונות, פשוט הודענו לילדים לא לבצע שיחות יוצאות ממכשיר זה. וכן קיבלנו את ההודעה על 75% על עוד מכשיר של הוט מובייל.
וכן קיבלנו אותה הודעה של 75% על שני מכשירים של חברת פרטנר.

• הוסף לסימניות
איך מבררים כמה דקות השתמשתי?
ב*199 אומרים רק את החיובים שמעבר לחבילה
אני רוצה לדעת כמה השתמשתי בתוך החבילה(בהוט מובייל)

• הוסף לסימניות
איך מבררים כמה דקות השתמשתי?
ב*199 אומרים רק את החיובים שמעבר לחבילה
אני רוצה לדעת כמה השתמשתי בתוך החבילה(בהוט מובייל)

מחייגים
199*
ברוכים הבאים
לקבלת שירות עבור המכשיר > 1

לתשומת ליבכם וכו' וכו' > 1
סך הכל סכום החיובים המשתנים למכשיר זה מתאריך עד וכו'
לפירוט חיובים > 1
חיובי טלפון 0 שקלים ו0 אגורות עבור שימושים של ... וכאן המערכת אומרת כמה דקות ניצלתם
בהצלחה.

אם עוד מישהו נתקל בתופעה של קבלת הודעה מהוט מובייל על ניצול מלא של החבילה, כשבפועל נשאר יותר מ12 אחוז מהחבילה. נשמח לשמוע

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
גם לי זה קרה...
וברור לי שלא ניצלתי אפילו 75%
אני בקושי מדברת ויש לי חבילה של 5000 דק'
אבל אני חדשה בחברה אז עוד לא בדקתי את זה...
מה הקטע שלהם לעשות את זה???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה