עזרה הוט מובייל החליטו לגנוב אותי מה עושים?

• הוסף לסימניות
עשיתי מב' מנויים בהוט מובייל בחבילה ללא הגבלה
שכוללת 300 דקות שיחה לחו"ל
לאחר שבוע ניתקתי את כל הקווים כי הקליטה היתה מאוד בעייתית
אני מקבל חשבונית של מעל 1000 שקל
התקשרתי להתלונן ולאחר בדיקה מעמיקה הודיעו לי שכיוון שהייתי מנוי רק שבוע
קיבלתי דקות לחו"ל באופן יחסי ועל כל דקת חריגה לארה"ב חייבו אותי ב3 שקל
מה עושים ?

• הוסף לסימניות
תנסי לדרוש לקבל את ההקלטה של השיחה, ושלא עדכנו אותך שאם את יוצאת באמצע החבילה אז התעריף שונה

רוב המקרים שהתעקשתי איתם גם קיבלתי זיכוי
היום אני עם בזק

• הוסף לסימניות
תמיד זה כך, כל חבילה היא חודשית, היא לא יומית.
מה רציתם שיהיה? שתשלמו על יום אחד, ותקבלו חבילה של חודש שלם.

• הוסף לסימניות
תמיד זה כך, כל חבילה היא חודשית, היא לא יומית.
מה רציתם שיהיה? שתשלמו על יום אחד, ותקבלו חבילה של חודש שלם.
עכשיו אני מבינה אחרת.
קנו חבילה חודשית וניצלו יותר דקות מהממוצע ליום בשיחות חו"ל?
בד"כ לא יחייבו על זה, במקרה שזה חריג או חשוד שנקנה לצורך כך מראש, ודאי שיחייבו ויש להם כל זכות לעשות זאת.

• הוסף לסימניות
עכשיו אני מבינה אחרת.
קנו חבילה חודשית וניצלו יותר דקות מהממוצע ליום בשיחות חו"ל?
בד"כ לא יחייבו על זה, במקרה שזה חריג או חשוד שנקנה לצורך כך מראש, ודאי שיחייבו ויש להם כל זכות לעשות זאת.
לא יודע כמה הוא השתמש, אבל הוא כותב שהוא היה מנוי שבוע, ומתלונן שלא נתנו לו את מלוא החבילה לחו"ל של 300 דק', וזה מה שכתבתי, שהחבילה היא חודשית ולכן אם ניתק אחרי שבוע הוא קיבל (וגם שילם עלות חבילה) רק יחסי של שבוע ולא חבילה מלאה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה