- הוסף לסימניות
נשמח לשמוע על הנסיון שלכם בחברה הנ"ל:
הוט מובייל - קליטה ושרות
מירס - שרות
תודה מראש.
הוט מובייל - קליטה ושרות
מירס - שרות
תודה מראש.
נכתב ע"י ASUS;1269637:הוט מובייל, יש להם קליטה מהטובים בארץ לדעתי (ברוב המקומות), אם את הולכת על לא כשר האינטרנט שלהם מהיר, השירות שלהם הייתי מוריד בציון... והכי גרוע, צריך להיות עם יד על הדופק בנוגע לחיובים שלהם, לוודא שלא חייבו חיובים מיותרים, לשמור תיעוד אם הם לקחו את התשלום החודשי מראש (חודש קדימה) או לא,
למרות שאני שוב חוזר וממליץ על גולן טלקום, מכמה סיבות
א. שירות עצמי דרך האתר, יעיל מאוד!!!
ב. שקיפות מלאה
ג. החברה היחידה שעומדת במילה שלה, (כשעלה המעמ כל החברות ניצלו את זה והעלו הוא היחידי
שלא כי טען שהוא התחייב למחיר...
ד. כל החברות מורידות מחיר על מנת להפיל את גולן כי הוא זה שקבע רף מחיר יעד (לאחר תקופת
ההטבה) נמוך, (למי שזוכר את ההסטוריה של שאר החברות המתחרות יודע כמה שהם מתים
להעלות לנו את המחיר חזרה...
ה. מאוד אמין בקטע של הגביות כספים גם כשמתנתקים.
ו. יש לו שירותים מיוחדים בחינם שאין לחברות המתחרות, כמו 2 קווים וירטואליים, קו בינלאומי על הסים
ועוד. (מאפשר לתושבי חו"ל להתקשר אליכם במחיר שיחה מקומית שלהם, כשלכם זה לא עולה כלום
ז. שירות אכפתי, כשעברתי דירה למקום בלי קליטה (קומה -1 לאף חברת תקשורת לא היה קליטה)
התקשרתי לתמיכה של גולן והם דאגו לאנטנה באזור במיוחד כדי שיהיה לי קליטה, אני לא מכיר עוד חברת תקשורת שבשביל האזרח הקטן תעשה כזה דבר
נכתב ע"י ASUS;1269637:הוט מובייל, יש להם קליטה מהטובים בארץ לדעתי (ברוב המקומות), אם את הולכת על לא כשר האינטרנט שלהם מהיר, השירות שלהם הייתי מוריד בציון... והכי גרוע, צריך להיות עם יד על הדופק בנוגע לחיובים שלהם, לוודא שלא חייבו חיובים מיותרים, לשמור תיעוד אם הם לקחו את התשלום החודשי מראש (חודש קדימה) או לא,
למרות שאני שוב חוזר וממליץ על גולן טלקום, מכמה סיבות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים