מים אחרונים
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
קדימה, אוהדי הדופליקטים ממלכה במבחן, איפה אתם?
ואוו השיתופים עושים חשק
ח"ו שלא יקרה תלמיד ישיבה הלומד בבידוד בכלא הצבאי
@משך אך הצלחת ליצור את זה בגוגל הוא לא נותן בארץ.
צפה בקובץ המצורף 2028416
נאות דשא שוויצריים...
צפה בקובץ המצורף 2028937
VEO3 (אני לא כתבתי מה לשיר, הוא החליט לבד....וכתבתי אדמו"ר, וזה נראה אדמו"ר ספרדי אבל זה בהחלט לא רע...)
צפה בקובץ המצורף 2029240
קבלו את הפרסומת שלי לאיקאה. VEO3
צפה בקובץ המצורף 2029956
מדהים!!!! הכל מפרומפט כתוב!!! לא עבודה של קריינות ושילוב תמונות אלא כתיבה של כמה שורות בפרומפט וזה מה שיוצא, כולל הכיתוב בעברית!!! למרות שהתמונות לא משהו עדין לא ראיתי דבר דומה לזה בעברית.
צפה בקובץ המצורף 2029958
אם אפשר להעלות בקובץ ZIP או קובץ RAR לטובת החסומים
וכן חוקי האיור...חוקי הפיזיקה עובדים אחרת בעולם ה ai
לא עולה לך כשאתה לוחץ כפתור ימני בשולחן עבודה, ב'חדש' אפשרות ליצור WINZIP FILE....???אני צריך הדרכה מסודרת איך להעלות קובץ זיפ, הבנתי שצריך להוריד תוכנה למחשב. פחות אהבתי....
דווקא ישלא עולה לך כשאתה לוחץ כפתור ימני בשולחן עבודה, ב'חדש' אפשרות ליצור WINZIP FILE....???
יש את זה למישהו בקובץ? או בסרטון יוטיוב פתוח?הנה הקישור למאמר של @אברוּמי האגדי
![]()
הוכן לפני פסח אך לא נמכר לגוי 🎥 סרטון מבוסס קטעי וידאו AI
מחפשים משהו שיעביר לכם כמה דקות של כסיסת תפוצ'יפס? סרטון חדש ומשעשע - עשוי ממארג קטעי וידאו של בינה מלאכותית - על החבר שהצטמק, ואני שנשארתי עם געגועים למשהו שהלך לבלי שוב. 🎬 הסרטון באנגלית, בגלל מגבלות ההשתטות שלי שמצומצמות פחות כשזה בשפת לע''ז...www.prog.co.il
אתה מנסה עכשיו ?יש את זה למישהו בקובץ? או בסרטון יוטיוב פתוח?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים