הוינדוס נופל לי בלי הודעה מוקדמת

• הוסף לסימניות
האם מישהו יכול לעזור לי כאן, מה אני יכולה לעשות בשביל הבעיה הבאה:
הוינדוס נופל לי מדי פעם בלי הודעה מוקדמת, ועושה הפעלה מחדש על המחשב.
או לחילופין - המסך נהיה שחור, ואחרי כמה שניות מופיעה הודעה 'מנהל התצוגה הפסיק לפעול'.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
נראה שחם לו.
כדאי לפתוח את המארז ולנקות את האבק שהצטבר, בעדינות.
אפשר בעזרת שואב אבק.

• הוסף לסימניות
המארז פתוח כבר הרבה זמן, יתכן שזה האבק שהצטבר שם?

• הוסף לסימניות
המארז פתוח כבר הרבה זמן, יתכן שזה האבק שהצטבר שם?
או שיתכן בעיה יותר רצינית שמצריך טכנאי?

• הוסף לסימניות
1. דבר ראשון לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך , חיפוש קצר כאן בפורום יתן לך הרבה מידע על זה.
2. לבדוק אם המאוורר של הכרטיס מסך. אם לא , ניתן בהרבה מקרים פשוט להחליף מאורר.
3. פיתרון מאוד פשוט, ברוב המחשבים יש כרטיס מסך נפרד, בתוך המעבד או על הלוח עצמו,בהרבה מקרים אין הבדל גדול למשתמש בין הכרטיס החיצוני למובנה,ובדכ אין בו בעיות.
אם כן במקרה שיש לך מובנה פשוט ניתן להוציא את החיצוני ולחבר את המסך ליציאה המובנית בלוח עצמו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה