הוירוס מקצר לי את הדרך...

• הוסף לסימניות
מחשבי האומלל לקה בוירוס כלשהו.
הוירוס יוצר תקיות קיצורי דרך לא ברורים
שמות כמו Dowlens, Game, Picture וכו'
הוא תוקע את הקיצורי דרך האלו בכל מיני תקיות במחשב
ובכל התקן חיצוני שמחברים למחשב.
זה גם מאט את מהירות התגובה של המחשב.

יש מה לעשות?
(אין לי אנטי וירוס מדי יותר רציני...)

• הוסף לסימניות
מחשבי האומלל לקה בוירוס כלשהו.
הוירוס יוצר תקיות קיצורי דרך לא ברורים
שמות כמו Dowlens, Game, Picture וכו'
הוא תוקע את הקיצורי דרך האלו בכל מיני תקיות במחשב
ובכל התקן חיצוני שמחברים למחשב.
זה גם מאט את מהירות התגובה של המחשב.

יש מה לעשות?
(אין לי אנטי וירוס מדי יותר רציני...)

שאל את @5566brs היה לו כל מיני פתרונות לזה

• הוסף לסימניות
אנטי וירוס רציני כמו נוד 32

אולי לאינטרנט סקיורטי של ESET ניתן לקרוא רציני, לנוד אני ממש לא בטוח..

ולפותחת האשכול, מה שבטוח שכדאי מאוד לרכוש אנטי וירוס, חתימתי יוכיח שאשמח לעזור בנידון.
אפשר גם במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.

• הוסף לסימניות
לצערי הוירוס הספציפי הזה מוכר לי לאחרונה מקרוב.

(לא זוכר מי הניק המבורך) העלה סקריפט שמריץ cmd, שמחק את הוירוס מכל מקום בו הוא היה (ז''א מפעילים אותו משולחן העבודה, וכל הכוננים מנוקים).

להורדה מדרייב כאן

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי לאינטרנט סקיורטי של ESET ניתן לקרוא רציני, לנוד אני ממש לא בטוח..

ולפותחת האשכול, מה שבטוח שכדאי מאוד לרכוש אנטי וירוס, חתימתי יוכיח שאשמח לעזור בנידון.
אפשר גם במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.

נוד 32 אחלא אנטי וירוס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה