נספח לאתגר הוי דן כל אדם לכף זכות • נספח לאתגר 80

• הוסף לסימניות
בליאונרדו פוניקס את יוצרת תמונה.
מעל התמונה שמתקבלת יש את הפרטים שלה, ובצד שמאל, בהתחלה יש עט קסם,
כשאת לוחצת עליו הוא כותב לך לכתוב אילו שינויים את רוצה בתמונה, ואז את כותבת את השינויים
שאת רוצה, ואז הוא יוצר לך תמונה דומה לתמונה הקודמת עם השינויים שביקשת.
מה זה אומר פוניקס? משהו בהגדרה או משהו בסוג של האתר?
יש את זה גם בגירסה החינמית של ליאונרדו?

• הוסף לסימניות
מה זה אומר פוניקס? משהו בהגדרה או משהו בסוג של האתר?
יש את זה גם בגירסה החינמית של ליאונרדו?
חינמי.
זה הפריסט שאת בוחרת, בצד שמאל, בלאונרדו בדגם החדש. (בצד ימין למעלה את בוחרת אם את מעדיפה לעבוד עם הדגם הישן או החדש)

• תודה
Reactions: cv
  • הוסף לסימניות
אז אני הולך להיות הזוכה המאושר? ממש תחושת סיפוק מעורבת בלחץ, מהאחריות הכבידה..:p
אשמח להבין את התהליך, מתי אני אמור להעלות את האתגר? (בלבל אותי ההסבר באשכול החוקים)

מעבר לכך, מרגיש שאסימוני היצירתיות שלי נוצלו עד תום...
אין לי שום רעיון לאתגר חדש, במיוחד לא במגבלות התקופה, מה עושים?

• הוסף לסימניות
אז אני הולך להיות הזוכה המאושר? ממש תחושת סיפוק מעורבת בלחץ, מהאחריות הכבידה..:p
אשמח להבין את התהליך, מתי אני אמור להעלות את האתגר? (בלבל אותי ההסבר באשכול החוקים)

מעבר לכך, מרגיש שאסימוני היצירתיות שלי נוצלו עד תום...
אין לי שום רעיון לאתגר חדש, במיוחד לא במגבלות התקופה, מה עושים?
האתגר ינעל הלילה, בד"כ אני משתדל לפנות בהודעה פרטית לזוכה, עם הסבר ברור על התהליך.
הזוכה באתגר זה יעלה את האתגר מחר בערב בעז"ה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה