הוליווד / תוכנה

• הוסף לסימניות
חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי! (לא מטריחה לחינם...)
אני צריכה את התוכנה עצמה ולא הסבר התקנה (את זה יש פה הרבה).
מי שיוכל להעלות או לשלוח :
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
נו...באמת, מה בסך הכל ביקשתי?
עד שאני מבקשת....תפרגנו לי...

• הוסף לסימניות
נו?
אין פה לאף אחד?
אז איך התקנתם אותה אצלכם?

• הוסף לסימניות
אתם תעלו לפה את התוכנה, ואני אעלה הוראות התקנה, מקובל?
הבטחתי!
נושעתי?

• הוסף לסימניות
חפשי בעמודים קודמים

תחפשי בעמודים קודמים ברוריה פעם הביאה את התוכנה.

• הוסף לסימניות
CS4

• הוסף לסימניות
לCS5 קים?

• הוסף לסימניות
אי אפשר לשים על cs3?

• הוסף לסימניות
אפשר על כל גרסא הנמוכה מCS5

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא

• הוסף לסימניות
כשייצא הוליווד 7

• הוסף לסימניות
רוב תוכנות האנטי וירוס מתייחסות לקובץ ה- keygan כוירוס. כדי להתקין את התוכנה, עליך לנטרל את האנטי וירוס לפני ההתקנה.

• הוסף לסימניות
אוף כתוב שם שמכסת ההורדות חרגה... מישהו יכול להעלות את זה שוב? בבקשה!!!!

• הוסף לסימניות
איך אני מנטרלת אותו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה