הולייווד זה כאן!

• הוסף לסימניות
זקוקה לאפקטי הוליווד,
אשמח אם תצרפו קובץ או לינק להורדה...

והסבר מדוייק איך להתקין...

תודה!
ושנה טובה!

• הוסף לסימניות
כבר דובר רבות בפורום סביב נושא זה

לינק להורדה אין לי אבל הסבר יש:
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:eek:ffice" /><o:p> </o:p>
יש להעתיק את הקובץ HfxEdt5.vfx<o:p></o:p>
מתקיית: Plugins\Edition 5\Host FX Files\Pinnacle\Hollywood C:\Program<o:p></o:p>
לספריית:<o:p></o:p>
C:\Program Files\Adobe\Premiere Pro\Plug-ins<o:p></o:p>
ואז לשנות את הסיומת<o:p></o:p>
מ- vfx <o:p></o:p>
ל- prm <o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
בהצלחה<o:p></o:p>

• הוסף לסימניות
הוליהוד לאדיוס

נ.ב מישהו הצליח להתקין אותם על אדיוס??

• הוסף לסימניות
בשביל שלא יזרקו את האשכול לפח, מומלץ לפותח האשכול וכן לכל מי שפותח אשכול שיכתוב את נושא האשכול בצורה מסודרת, לא "הוליווד זה כאן" אלא:
"בקשה| הוליווד לפרימייר"

תודה ושבוע טוב

• הוסף לסימניות
ועבור דובי אחרי שתתקין את הוליווד תבדוק האם זה עוזר.

ותעדכן כמובן

קבצים מצורפים

• hollywood_5.1_plugin_edius.rar
    KB 66.9 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אני לא חושבת שזה רלוונטי לגירסאות המעודכנות של התוכנות.
אצלי זה עבד עד פרימייר פרו 2

• הוסף לסימניות
אם האדיוס הוא על 64 BIT אז זה לא יעבוד, זה מתאים ל- 32

• הוסף לסימניות
מצוין יש לי 32 אפשר הוראות מדויקות למי שקצת מתחיל.

כרגע יש לי גירסא נסיונית השאלה ברגע שאני יתקין קבוע אצטרך להתקין את ה prodad- vitascena מחדש וכן את האוליבוד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה