הום סטיילינג לחדר שינה

• הוסף לסימניות
אנחנו בתהליך בניה ויש לנו מעצבת פנים מדהימה שכבר עיצבה לנו את החדר שינה
מבחינת מיקום המיטות חשמל וכו,
עכשיו כשהגענו לריהוט התבלבלנו לגמרי.
מחפשת יועצת הום סטיילינג טובה וסבלנית שתשב איתי להרכיב את כל העיצוב של החדר,
מיטות, ארון, תאורה מתאימה, צבעים ועוד ותעשה לי קצת סדר בראש עם כל הבלאגן הזה
תודה

• הוסף לסימניות
יש אחת אלופה...
בפעם האחרונה היא שלחה לקבוצה שלה במייל שיתוף עיצוב של סלון פאות.
אולי מישהי מזהה?

• הוסף לסימניות
תוכלי לפנות אלי, אני מתמחה בהום סטיילינג בתהליך אישי, ממוקד וזול :)
במייל PDR84871 .ג'ימייל.קום

• הוסף לסימניות
לא מבינה כ"כ בדקויות של המקצוע,
יש לי כיוון של מיטה שאותה אני רוצה
אני צריכה המלצה איזה צבע לקנות אותה
ואז איזה צבע ארון יתאים לה ווילון ותאורה,
מה שבד"כ אנשים עושים לבד ואני מסתבכת עם זה

• הוסף לסימניות
המלצה איזה צבע לקנות אותה
ואז איזה צבע ארון יתאים לה ווילון ותאורה,
מה שבד"כ אנשים עושים לבד ואני מסתבכת עם זה
הי, זה בדיוק התחום שלי :) מחכה למייל שלך...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה