מידע שימושי הומאופתיה או רפלקסולוגיה לנוזלים באוזניים?

• הוסף לסימניות
המליצו לי על אורטל מזרחי אבל אין לה מקום...
המליצו לי על הומאופטית בשם דינה בבני ברק (הבת של סרוסי מירושלים) , אבל זו חתיכת השקעה ורציתי לדעת האם מישהו מכיר אותה? טיפל אצלה?
וכן , אשמח מאד להמלצות על רפלקסולוגיות מוצלחות לטיפול בנוזלים באוזניים

תודה!

• הוסף לסימניות
תבדקו עד כמה הנוזלים חמורים
חייבים מעקב אחראי של אא"ג

לבן שלי היה נוזלים באוזניים
העדפתי לא ללכת על ניתוח
טיפלנו ברפלקסולוגיה ונרות הופי
ובגלל שהוא התגבר על הקושי (מדבר טוב, ידע בשיעורים וכו') לא ידענו שיש לו עדיין הרבה נוזלים
לצערי הרב הם הגיעו לעצב ופגעו בשמיעה
עשו לו ניתוח
לקח המון זמן עד שהיה שיפור ועד היום יש לו ירידה מסוימת בשמיעה באחת האוזניים כי העצב נפגע

• הוסף לסימניות
המליצו לי על אורטל מזרחי אבל אין לה מקום...
המליצו לי על הומאופטית בשם דינה בבני ברק (הבת של סרוסי מירושלים) , אבל זו חתיכת השקעה ורציתי לדעת האם מישהו מכיר אותה? טיפל אצלה?
וכן , אשמח מאד להמלצות על רפלקסולוגיות מוצלחות לטיפול בנוזלים באוזניים

תודה!
לא מאמין גדול של השיטות האלה.
אבל אם מדובר בילד אז תעשו טובה לילד ותקבעו לעצמכם זמן מקסימלי שאם אז עדיין יש נוזלים אז הולכים לניתוח, כי אל"כ אז כל 4 חודשים שומעים על טיפול חדש שעוזר ב100% וכך נמרחים וגורמים נזק התפתחותי תדמיתי וחברתי לילד.
תלוי בגיל ומצב השמיעה, באופן כללי לא הייתי מליץ לתת צ'אנס של יותר מ-3-4 חודשים לכל הנסיונות האלה, קחו בחשבון שגם כשהולכים על ניתוח אז ההורים מתחילים לברר ורוצים שר"פ ולפעמים זה נמרח עוד כמה חודשים וגם את זה כדאי לתכנן מראש.
רפואה שלמה

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התגובות!
יש לי באמת חשש מהחמרה אם נחכה
מצד שני היום היא בת 6 ומגיל 3 היא כבר עם נוזלים ובערך כל חצי שנה אנחנו אצל האא''ג - בדיקת שמיעה- וייבוש של הנוזלים. עכשיו כשהיינו אצל הרופא הוא שלח לניתוח (והציע את עצמו...) מה שגרם לי לקבוע תור לאא''ג אחר שייתן גם הוא דעה לגבי מצב הנוזלים.
חשבתי כן לתת תקופה של חודשיים - שלושה לנסות טיפולים אלטרנטיביים כי ממה שקראתי פה בפורום גם בניתוח זה יכול לחזור...
ואולי אכן מעקב של אא''ג במהלך התקופה.

לגבי קביעת תור לשר''פ - תודה- לא חשבתי על זה , אברר גם בכיוון הזה

• הוסף לסימניות
אני יוסיף שב''ה אין עיכוב התפתוחתי ואנחנו היחידים ששמים כל פעם לב לירידה בשמיעה כך שמהבחינה הזו, כן הרשיתי לעצמי לחכות קצת ולנסות טיפולים אלטרנטיביים

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התגובות!
יש לי באמת חשש מהחמרה אם נחכה
מצד שני היום היא בת 6 ומגיל 3 היא כבר עם נוזלים ובערך כל חצי שנה אנחנו אצל האא''ג - בדיקת שמיעה- וייבוש של הנוזלים. עכשיו כשהיינו אצל הרופא הוא שלח לניתוח (והציע את עצמו...) מה שגרם לי לקבוע תור לאא''ג אחר שייתן גם הוא דעה לגבי מצב הנוזלים.
חשבתי כן לתת תקופה של חודשיים - שלושה לנסות טיפולים אלטרנטיביים כי ממה שקראתי פה בפורום גם בניתוח זה יכול לחזור...
ואולי אכן מעקב של אא''ג במהלך התקופה.

לגבי קביעת תור לשר''פ - תודה- לא חשבתי על זה , אברר גם בכיוון הזה
3 שנים זה נסחב?
אני לא הייתי מחכה אפילו לא עוד יום.
(גם בניתוח זה יכול לחזור אבל בסיכויים הרבה הרבה הרבה יותר נמוכים מאשר אם התייבש מעצמו או באופן טבעי)
אני יוסיף שב''ה אין עיכוב התפתוחתי ואנחנו היחידים ששמים כל פעם לב לירידה בשמיעה כך שמהבחינה הזו, כן הרשיתי לעצמי לחכות קצת ולנסות טיפולים אלטרנטיביים
אם אתם גם שמים לב אז המצב גרוע!
מה שקובע זה בדיקת שמיעה (גם כשההורים לא מרגישים כלום), כי אם הילד צריך להתאמץ כדי לשמוע זה פוגם ביכולות שלו, זה כמו מי שלא רואה טוב אבל מצליח להסתדר בלי משקפיים, זה שאין עיכוב התפתחותי ניכר כמו בעיות דיבור זה לא אומר שלא נגרם נזק גדול מבחינה תדמיתית ומיצוי כישורים אחרים.

• הוסף לסימניות
לא חיכינו, העניין הוא שהתרופה לייבוש נוזלים כל פעם ניתנה למשך שבוע וזה עזר - היינו כל הזמן במעקב אצל האא''ג ובדיקות שמיעה כמובן כך שהסבל מהירידה בשמיעה ב''ה היה קצר כל פעם.
חושבת שהסיבה שרק היום הופנינו לניתוח זה הגיל, הבנתי שבסביבות גיל 6 זה אמור לעבור ואם זה לא עובר אז מפנים לניתוח.

• הוסף לסימניות
רינה פליישמן ממודיעין עילית.
מדריכה אותך לעבודה קצרה ועקבית בבית.

• הוסף לסימניות
למישהו יש המלצה על רופא קונבנציונלי מומחה בתחום הזה?
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה