כללי הומינר - מתיחת פנים

• הוסף לסימניות
(ביחס להצעותיו של משה יאקאב) יפה ומרשים מאד, אבל כבר ממש מחזיר לתבנית של הלוגו הקודם.
השאלה מה הם רוצים...

• הוסף לסימניות
מאוחר להגיב, אבל אהבתי את הצעת השדרוג לאחר הורדת ה"מסמרים".

• הוסף לסימניות
את הלוגו של הומינר, כמו גם הלוגו של מלכות כלל לא אהבתי.
מצועצע מידי לטעמי.
הלוגו החדש הרבה הרבה יותר טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cmyk;386685:
הרשל'ה, רק שאלה אחת אם אפשר [בוודאי לאחר הבעת דעתי: הלוגו מוצלח, ולא הי' צורך להעלות אותו לכאן - -]

האם כל הפרשנוית על הצורניות וכו' היו במוחך לפני שניגשת לעבודה או שלאחר מעיישה התבוננת ונוכחת לראות שאפשר לפרשן את זה כך? - -

שאלה יפה.

לאחר שנים של עיצוב כל התובנות אכן נמצאות שם מראש, רק שאיני טורח לנסח אותם (אפילו לא לעצמי) - הם הופכות לסוג של "הרגיישים". זה כמו לשאול הונגרי שמבשל על כמויות במתכון...
בדיעבד, אני תמיד שמח לשמוע על גילויים חדשים ביצירה, אם כי הדבר יוצר אי נוחות קלה בקבלת מחמאה על כך. (אבל מיד אני מרגיע את עצמי בכוס שוקו חם ומפנק וחוזר לטפוח לעצמי על השכם..)

תמיד יכול לבוא מישהו עם טעם שונה / עין מכוסה / אסוסיציות סלקטביות ולהגיד פשוט: "מה אתה מבלבל במוח". זכותו, ואף ייתכן שהוא צודק. מיתוג אינו שונה מעולם הפרסום כולו: נסיון לכסות את הספקטרום הרחב ביותר של קהלים, אך תמיד יש מישהו שהמודעה לא תדבר אליו.

כסוג של ביטוח הוספתי את הסייפא בהודעת המקור:

נכתב ע"י הרשל'ה;386423:

מצד שני, יתכן שכרגיל אני מבלבל את המוח במסווה של שטף מילולי מקצועי בגרוש.

אגב, גם בהודעה זו ייתכן ואני מבלבל את המוח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cmyk;386685:
[הלוגו מוצלח, ולא הי' צורך להעלות אותו לכאן - -]
שוב??? :mad:

וככה להחמיץ את אחד האשכולות היותר משובחים (מקצועית, שנינותית ומקצועית :)) שנולדו פה???

[בוודאי לאחר הבעת דעתי: הלוגו אכן הצליח לנטרל את הזהות המגזרית ממנו סבל קודם (טוב נו, לא סבל, אבל), וה'מסמרים' לדעתי כן הולמים, במיוחד לאור המוצרים אותם עומד הלוגו לעטר.
אה, וגם 'שפע' אכן עדיף, מסיבות מסורתיות ובידוליות כאחד.
והרי לא חידשתי כלום, אבל לאור המוסריות המתבקשת לחוות דעה גם על נושא האשכול, אז הנה דעתי המהולללת :cool:]

• הוסף לסימניות
רק הרשל'ה מצליח להפוך צורה מופשטת ל'מסמר' - - -
[הסבר: הועלו ויועלו באתר עשרות לוגואים שכוללים בתוכם צורות עגולות וכו', באף אחד מהם לא עלה בדעתו של מישהו להיטפל לעיגול מסוים. ומי מדבר מלכנות אותם בשמות נסתרים, אם תרצו, זוהי אחת הההצלחות של הרשל'ה - -]

• הוסף לסימניות
עם כל ההערצה, במקרה דנן קצת נסחפת, כמדומני.
דומני שהצורה הכללית מתיימרת במכוון ומלכתחילה להראות כתוית הנעוצה בשני מסמרונים.

ושוב, בלי להוריד חלילה אחוזון מכבוד אמן הווקטור הנערץ. :cool:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;386755:

דומני שיתכן מאוד שלא כדבריך - - [עכשיו הדיון כבר עבר לשלב מהותי יותר:) כעת יבוא הראשון ויכריע בין ב' השיטות בשורש דעתו של בעל 'צבי לצורה']

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;386755:

אבקש לדייק:
מדובר בשני ברגי ג'מבו 80 מ"מ מפח מגולוון, 5.75 ש"ח ליחידה (לפני מע"מ) אצל כולבו רמי הגנב.

• הוסף לסימניות
הנהלת החברה החליטה במפתיע לשנות את שם החברה - -

קבצים מצורפים

• 8.jpg
    KB 13.2 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;386740:
אחד האשכולות היותר משובחים (מקצועית, שנינותית ומקצועית :)) שנולדו פה??
אבקש לדייק:
אחד האשכולות היותר משובחים, מקצועית, ליצנית ומקצועית :p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cmyk;386773:
הנהלת החברה החליטה במפתיע לשנות את שם החברה - -
הטקסט דורש לרדת מילימטרון מטה. :rolleyes:
רציתי להגיב במיתוג משלי עם מילה החותמת את הסטיה:
חבר'ה לייצים.
אבל גיליתי שלמרבה השוק אינלי את 'שפע', אללי.

• הוסף לסימניות
אוח אוח, הרשלה, כאלו אשכולות אני אוהבת, תענוג לעיניים וללב.
תעשה טובה ותגיח ממחבואך לעיתים קרובות יותר.

אגב, למישו חסר פה בורג? הומינר פתחו במבצע אחד פלוס אחד לרגל ההשתדרגות :rolleyes:
אוף, למה הצבע האפור לא עובד? :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי10;386823:
אוח אוח, הרשלה, כאלו אשכולות אני אוהבת, תענוג לעיניים וללב.
תעשה טובה ותגיח ממחבואך לעיתים קרובות יותר.
גם אני מצטרפת לנ"ל...

• הוסף לסימניות
מה שמעניין באשכול שהחברה שלא הופיעו כאן במשך שנה נחתו במכה אחת כנראה שהם פשוט כן נמצאים יום יום אך לא רואים אותם

• הוסף לסימניות
בחזרה למקצועיות:

ברגים מסוגננים (מרכז הידית והבורג כמדומני, מחיר לא לפרסום)
מסתובבים 180 מעלות.

הבהרות:
א. זה לא מדוייק.
ב. ולא שאני חושבת שזה בהכרח יותר טוב מהעיגולים, בכלל לא, רק להדגים הכיוון של מה שהתכוונתי,
ג. וגם אני בטוחה שאתה לא זקוק לעצותי...
ד. ובכלל חרגתי ממנהגי שלא לגעת בעבודות של אחרים,
אבל כיוון שכבר האשכול נסחף... - מקווה שיהיה לתועלת ולא לתוספת בלבול מוח.:)

קבצים מצורפים

• הומינר1.jpg
    KB 506.3 · צפיות: 20
  • הומינר2.jpg
    KB 506.6 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיימון ב;386828:
מה שמעניין באשכול שהחברה שלא הופיעו כאן במשך שנה נחתו במכה אחת כנראה שהם פשוט כן נמצאים יום יום אך לא רואים אותם

הם פשוט מגיעים כולם במכה אחת, הרשלה בא ומוציא את כולם מהחורים

• הוסף לסימניות
כמביט מהצד אני מנסה להבין מה מציק לי במוח פנימה בלוגו הזה, ומנסה להניח הדברים על שולחן הניתוחים.

הבה נראה מי הם מובילי שוק הברכונים למינהם, לוחות השנה וכדו', יש לנו את המובילים ווקסברגר והומינר. כל השאר מנסים לחקות או את זה או את זה, בעיקר את הראשון. ההבדל ביניהם מאד חד: ווקסברגר יותר קישוטי, יותר פרחים, יותר ווילונות ובגדול: יותר מקושקש. הומינר: הפוך לגמרי. יותר סולידי, יותר נקי, קו מגוהץ, ואפילו נקי.

שניהם פונים לשני סוגי קהלי יעד שונים בתכלית. הקהל שאוהב את הקישוטים של ווקסברגר, לא יתחבר כלל למגוהץ של הומינר, ויטען שיש שם בזבוז שטח מת, ושעמום גראפי משווע. יתר על כך, מושבעי ווקסברגר יטענו על "בל תשחית" במוצרי הומינר, בעוד יש שם יותר מידי שטחים ריקים מיצירות. מאידך, קהל היעד שמעדיף הומינר, מואס ביצירות של ווקסברגר, לאמר, זה עמוס מידי, מכביד על העין, צבעים רועשים שמרעישים במוח ולא נותנים פינה של מנוחה, כי גם שם ינבע איזה מעיין ויצוץ איזה ציפור.

אשר על כן, אילו היו שואלים אותי, (בע בע), איך הייתי ממתג את הומינר, הייתי עושה הפוך ממה שהרשלה מיודעי וידיד נפשי עשה וביצע. אני הייתי זורק לפח את כל העיטורים - שהם בעצם בסיס חיותו של ווקסברגר, ובונה לוגו נקי המבוסס רק על המילים הומינר, הייתי בונה לוגו, - וליתר דיוק, הייתי מבקש מהרשלה לבנות לוגו - שמשדר את הקו הנקי של הומינר, נטול פרח(ח)ים, לוגו שכל כולו אומר "הומינר" בלי ברגים בלי פטישים ובל רעש וצלצולים.

את זה הייתי משאיר ללוגו העמוס לעייפה של מתחרהו - ווקסברגר.

ואת כל זה אני אומר כחסיד מושבע של הרשלה!

• הוסף לסימניות
אני חושב שהקו הנקי של הומינר אכן נשמר (והודגש) בלוגו החדש.
ההצעה לנקות את השולחן לגמרי, אינה מעשית לאור הבריף שהוכתב מראש: ברמה הטכנית שמירה על ההקשר הויזואלי ללוגו הישן, ומבחינה תדמיתית לפנות למנעד רחב יותר של קהלי יעד.
הפשרה מבחינתי היתה ליצור עיטור עשיר (אך לא מורכב מידי) ולתחום אותו בצורה חלקה ומודרנית.
עם התוצאה, כך אני מאמין, יוכלו לחיות בשלום גם חסיד בעלזא מדושן עונג הרוכש דורון למחותניו - וגם צעיר דתי לאומי החפץ לקנות שי לארוסתו ההרצליינית.

אגב, עיטורים פרחוניים אינם בהכרח נחלתו הבלעדית של המגזר החסידי, זה קהל הקונים שלא זכה להכיר שום דבר אחר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה