עזרה הומצא לפני הפסח

• הוסף לסימניות
כיומיים לפני פסח תוך כדי נקיון התנור במהלך התזת מים להוריד את הסנט מוריץ ושאריות השומנים, תוך זהירות מירבית לא לבוא במגע עם החומר ותוך כדי תמרון בחלל התנור הקטן יחסית להגיע לכל החורים והסדקים, נפל לי רעיון מוצלח מאוד, שיכול להתאים גם לכל השנה וגם לניקוי עוד רהיטים כמו מקרר, ארונות, נישות מאתגרות, תריסים, וכדו'.
הענין הוא: לקחתי בקבוק משקה קל ליטר וחצי ריק מתוכן, ניקבתי את הפקק בעזרת סכין יפני לחור בגודל אפונה, מלאתי את הבקבוק מים והתחלתי להשפריץ בהנאה, וכך נוצר מעין צינור ידני נוח לשימוש שמגיע לכל הפינות.
הפטנט הוא תחליף למרוצה הבלתי פוסקת לברז למלאות ספלי מים להוריד את חומרי הניקוי לאחר הקרצוף והשפשוף.
היתרונות לעומת ספלי מים: פחות מים מתבזבזים ולכן זה פחות לרוץ לברז למלאות מים, פחות לגרוף שלוליות שלא נגמרות, פחות מתרטבים, מכיל ליטר וחצי לעומת ספל שמכיל לדעתי כ750 מ"ל, השפריץ הוא ממוקד לעומת ספל שמניסיוני כ50 אחוז עף בדרך ולא מגיע לכל המקומות, פחות חשבון מים בסוף חודש... , פחות זמן נשרף, ובקיצור ממש נחמד וקל לשימוש.
חסרונות לעומת ספלי מים: לא מצאתי.
נסו ותהנו.
(ה"מקדם נושא" לא מתאים משום מה לא ניתן להעלות נושא חדש ללא מקדם, מישהו יודע למה?)

• הוסף לסימניות
יש בקבוקי ספריי

• הוסף לסימניות
לא עדיף צינור רגיל?
לא לכל אחד יש חיבור לצינור, לא לכל חדר, משטח עבודה מתאים צינור, לפעמים זה מידי משפריץ ומרטיב את כל הבית, פה מדובר במשהו פרקטי וזול שאפשר בסיום העבודה פשוט לזרוק לסל וחסל.
יש בקבוקי ספריי
בקבוק ספריי לא נראה לי יכול להוריד סנט מוריץ ושומן וכדו', מקסימום לניקוי חלונות או להריגת יתושים...

• הוסף לסימניות
לא לכל אחד יש חיבור לצינור, לא לכל חדר, משטח עבודה מתאים צינור, לפעמים זה מידי משפריץ ומרטיב את כל הבית, פה מדובר במשהו פרקטי וזול שאפשר בסיום העבודה פשוט לזרוק לסל וחסל.
זה באמת רעיון.
לא רוצה לצנן את ההתלהבות

אבל לגבי הצינור
בכל טמבור יש אפשרות להתאים חלקים שיכולו לחבר את הצינור לכל סוגי הברזים
וכן ברז לצינור שאפשר להתאים את רמת הזרם של המים

מחברים לברז שממוקם במרכז הבית,
צינור ארוך
וזה מגיע לכל מקום

לי זה עדיף מלמלאות כל פעם מים לבקבוק

וקחי בחשבון שאחרי שימוש פעם ראשונה בבקבוק, הוא מתכוצץ כזה, וכבר פחות נוח לשימוש חוזר

• הוסף לסימניות

בקבוק ספריי לא נראה לי יכול להוריד סנט מוריץ ושומן וכדו', מקסימום לניקוי חלונות או להריגת יתושים...
למלא בקבוק ספריי ריק באיזה חומר שאתם רוצים

• הוסף לסימניות
ברז אולי?

אני מנקה לפסח רק עם צינור
עם ברז מחובר לצינור שמתכונן לפי דרגות חוזק (של השפרצה) וזה מעולה.
טוב אז לי אין בבית חיבור לצינור, ואם באמת זה צינור עם כמה דרגות חוזק זה הכי טוב
וקחי בחשבון שאחרי שימוש פעם ראשונה בבקבוק, הוא מתכוצץ כזה, וכבר פחות נוח לשימוש חוזר
אם זה לא אקווה נובה 2 ליטר זה בסדר (מי אמר שזה "קחי")
למלא בקבוק ספריי ריק באיזה חומר שאתם רוצים
הענין זה המים של השטיפה ולא החומר הניקוי.

• הוסף לסימניות
תודה! נשמע רעיון מעולה!
תזכיר לי לפני פסח תשעט...

• הוסף לסימניות
חוץ מזה שכל הצינורות שאני מכיר דולפים, או בחיבור לגלגלת, או בחיבור לאקדח וכדו', ומצטברות שלוליות, מה שהוציא לי השנה את החשק להשתמש בצינור לניקוי התריסים.

• הוסף לסימניות
מה שאני לא הבנתי זה למה משפריצים מים בתוך הבית?!?
למה שלוליות??
זה נשמע כמו נקיון הכיתות בבית ספר יסודי..
למה אי אפשר לנקות בצורה מעודנת יותר ואסטטית הרבה יותר?
מעולם לא השתמשתי בצינור מים בבית!!!

• הוסף לסימניות
מה שאני לא הבנתי זה למה משפריצים מים בתוך הבית?!?
למה שלוליות??
זה נשמע כמו נקיון הכיתות בבית ספר יסודי..
למה אי אפשר לנקות בצורה מעודנת יותר ואסטטית הרבה יותר?
מעולם לא השתמשתי בצינור מים בבית!!!
כשאת מסבנת תריס בגודל ענק כמו שיש לי.
במקום לבזבז אלף סמרטוטים על ניגוב, את פשוט שוטפת עם מים.
אחרי כמה דקות את מנגבת עם סמרטוט אחד
מבריקה עם סמרטוט שני
וחאלאס.

• הוסף לסימניות
אני משתמשת הרבה בבקבוק חצי ליטר של מי עדן ממלה ומשפריצה מים דרך הפקק נוצר כמו סילונית-מים בלחץ.

• הוסף לסימניות
כשאת מסבנת תריס בגודל ענק כמו שיש לי.
במקום לבזבז אלף סמרטוטים על ניגוב, את פשוט שוטפת עם מים.
אחרי כמה דקות את מנגבת עם סמרטוט אחד
מבריקה עם סמרטוט שני
וחאלאס.
ולאן כל המים ניתזים?!
לשכנה? לספריה? לספה? להולכי הרגל במדרכה?!
באמת מתעניינת...

• הוסף לסימניות
ולאן כל המים ניתזים?!
באמת מתעניינת...
בעיקרון התריס הוא בכיוון של המרפסת. כך שרוב המים הולכים למרפסת.
בחדרים, אני מתאמת עם השכנה מתי אפשר.

אני מנקה עם צינור רק בערב פסח
ויש לי גם ברז על הצינור, כך שהוא לא זורם בלי חשבון, רק בלחיצה.
וכן מכוונת את עוצמת הזרם איך שאני רוצה.

צינור איכותי, עם חלקים איכותיים, בלי נזילות ושיטפונות.

• הוסף לסימניות
ולאן כל המים ניתזים?!
באמת מתעניינת...
בדירה הישנה שלי גרתי בקומת קרקע, והשתמשתי בנקיון החלונות עם צינור
והמים ירדו פשוט לגינה מתחת לבנין
הרבה יותר קל עם צינור, היום אני גרה בקומה שניה ואין לי באמת האופציה הזאת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה