עזרה הונאה?

• הוסף לסימניות
נשלח לי מיילים מחברת ספרים דיגיטליים
(שאני לא נרשמתי אליה בחיים!!), הם גובים ממני באזור ה200 ש"ח כל חודש
אני חוששת שנרשמתי דרך פרסומת של מותג איפור ידוע שהיה עליו מבצע , אך את המוצר לא קיבלתי וזה המקום האחרון שהזנתי אשראי
מישהו מכיר?

קבצים מצורפים

• שלוש.png
    שלוש.png
    KB 34.9 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
נשלח לי מיילים מחברת ספרים דיגיטליים
(שאני לא נרשמתי אליה בחיים!!), הם גובים ממני באזור ה200 ש"ח כל חודש
אני חוששת שנרשמתי דרך פרסומת של מותג איפור ידוע שהיה עליו מבצע , אך את המוצר לא קיבלתי וזה המקום האחרון שהזנתי אשראי
מישהו מכיר?
מה זה משנה?
תבטלי את העסקה דרך חשבון האשראי,
ומקסימום-אם תראי שזה כן נעשה על ידך-תחזירי.

• הוסף לסימניות
אבל חברות האשראי לא מסכימות לבטל אם זה נעשה על ידי
אתם אומרים שלא עשיתם, אז איך בדיוק זה נעשה על ידכם?
אם קניתם מלפפון, וחנות בניינים הביאה לכם בנין ב30 מליארד שקל כביכול באותה לחיצה, איך זה בדיוק נקרא שאתם עשיתם את זה?

• הוסף לסימניות
אתם אומרים שלא עשיתם, אז איך בדיוק זה נעשה על ידכם?
אם קניתם מלפפון, וחנות בניינים הביאה לכם בנין ב30 מליארד שקל כביכול באותה לחיצה, איך זה בדיוק נקרא שאתם עשיתם את זה?
נכון, אבל חברות האשראי עושות מלא בעיות בביטולי עסקאות

• הוסף לסימניות
נכון, אבל חברות האשראי עושות מלא בעיות בביטולי עסקאות
אני לא מכיר שום בעיות.
אתם אומרים שלא ביצעתם את העיסקה, והם דבר ראשון מקפיאים את החיוב, ואח"כ פונים לבית העסק שיצטרך להוכיח שעשיתם.
רמאים בדר"כ לא מנסים אפי' להוכיח משהו.

• הוסף לסימניות
מחיפוש ברשת על כתובת הדומיין שמופיעה בצילום המסך שהעליתם נראה שיש להם באתר אפשרות לביטול מנוי, אם לא יועיל לא יזיק -

• הוסף לסימניות
1.תתקשרי אליהם ותבררי על מה את משלמת
2.אם את לא מעונינת להמשיך בעיסקה תבטלי איתם דרך הטלפון(או תבררי איך אפשר לבטל) לא לנסות דרך האשראי כי הם לא יכולם לעצור את זה אם זה עיסקה שבוצע על ידי האתר.
3.בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה