• הוסף לסימניות
סליחה, זה לא ממש קשור אבל לאחרונה התפרסם בריכוזים החרדים בירושלים, "עבודה מהבית לגברים מעל גיל עשרים, מותאם לציבור החרדי", אני התעניינתי בזה, רציתי לשמוע במה מדובר, התקשרתי אליהם והוא אמר שעוד כמה שעות יגיע לאזורי וימתין לי למטה בבניין ויסביר לי תוך כמה דקות מה העניין, תאכלע'ס, הגיע הרגע המיוחל נפגשנו ליד הבנין, אז הוא תוך כמה דקות הסבי לי מה הנושא, הטו אוזן:
יש קבלן שיש לו כמה חברות מתחתיו, כך שהוא משלם הרבה מאוד מיסים למדינה, הוא מחפש כמה אנשים שיסכימו להעביר את החברה על שמם, מה שהם זקוקים הוא רק תעודת זהות, ואתה מקבל 10,000 ש"ח כל חודש בחבון הבנק כי זה כסף קטן אצל הקבלן הזה......... הזוי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עכשיו אתה לא חייב להחליט עכשיו, אבל יש עוד כמה מפגשים דומים היום וכל הקודם זוכה, ואם אתה חושש מנוכלות אז אנחנו אמורים לחשוש עוד יותר שאתה תגנוב מאיתנו, את שם החברה הוא אמר לי,

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
דבר אחד פשוט וברור גם אם מאוד מאוד נראה לך אמין ומקצועי ומפתה בחיים אבל בחיים אל תשקיע לפני שתלך לפגישת ייעוץ ממקצוען חכם ובעל ניסיון יותר גדול ממך גם אם זה יעלה לך כמה גרושים הפגישה!!!
שווה להפסיד כמה גרושים מאשר את הפת לחם שלכם!!!!

אל תתפתו ובטח ובטח לא למודעות שכל המקורות חסויים החברה וכדו'!!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
דבר אחד פשוט וברור גם אם מאוד מאוד נראה לך אמין ומקצועי ומפתה בחיים אבל בחיים אל תשקיע לפני שתלך לפגישת ייעוץ ממקצוען חכם ובעל ניסיון יותר גדול ממך גם אם זה יעלה לך כמה גרושים הפגישה!!!
שווה להפסיד כמה גרושים מאשר את הפת לחם שלכם!!!!

אל תתפתו ובטח ובטח לא למודעות שהכל המקורות חסויים!!!
אבל למה אותיות כל כך גדולות???

• הוסף לסימניות
"לחברת ביוטכנולוגיה
פורצת דרך עולמית!!! דרושים
משקיעים. רווח 500% תוך שנה!
ללא שום סיכון. בליווי עו"ד
(החל ממיליון ₪)."
זה התפרסם היום ב"מבשר ואומר" היום בירושלים. מישהו יודע מה זה?
בפשטות בל תשחית על הכסף.
אין דבר כזה בלי סיכון, ואין דבר כזה רווח של 500%
ואם היה אפילו את אחד מהשניים זה לא היה מגיע עד ל"מבשר ואומר" אלא נחטף ע"י בעלי הון שמומחים יותר לתחום מאיתנו.
לא נראה לי מעניין מידי מה סיפורי הסבתא שהוא מוכר, במחילה מאימהותינו וסבתותינו.

• הוסף לסימניות
ככה פשוט ככה כדי שיכנס לראש שלנו לא להתפתות גם אני כמעט ממש כמעט קניתי קרקע אוטוטו לפני הפשרה.
סיפור אישי מועיל יותר מאותיות גדולות.
ב"ה שזה נגמר בכמעט, מכמות הפרסומות נראה שיש רבים שנופלים בזה.

• הוסף לסימניות
הכלל הכי פשוט שאני מכיר:
מי שיש לו השקעה טובה להציע לא הולך לחרדים!!!!!!
הוא לא צריך את הכסף שלהם תחשבו בהגיון כמה כסף הם כבר יכולים להביא לו...
מי שהולך לחרדים הוא מחפש תמימים שנואשים על כסף ולפעמים עושים שטויות

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
סליחה, זה לא ממש קשור אבל לאחרונה התפרסם בריכוזים החרדים בירושלים, "עבודה מהבית לגברים מעל גיל עשרים, מותאם לציבור החרדי", אני התעניינתי בזה, רציתי לשמוע במה מדובר, התקשרתי אליהם והוא אמר שעוד כמה שעות יגיע לאזורי וימתין לי למטה בבניין ויסביר לי תוך כמה דקות מה העניין, תאכלע'ס, הגיע הרגע המיוחל נפגשנו ליד הבנין, אז הוא תוך כמה דקות הסבי לי מה הנושא, הטו אוזן:
יש קבלן שיש לו כמה חברות מתחתיו, כך שהוא משלם הרבה מאוד מיסים למדינה, הוא מחפש כמה אנשים שיסכימו להעביר את החברה על שמם, מה שהם זקוקים הוא רק תעודת זהות, ואתה מקבל 10,000 ש"ח כל חודש בחבון הבנק כי זה כסף קטן אצל הקבלן הזה......... הזוי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עכשיו אתה לא חייב להחליט עכשיו, אבל יש עוד כמה מפגשים דומים היום וכל הקודם זוכה, ואם אתה חושש מנוכלות אז אנחנו אמורים לחשוש עוד יותר שאתה תגנוב מאיתנו, את שם החברה הוא אמר לי,
דיווחת למשטרה לפחות? כי בסוף מישהו יפול בזה.

• הוסף לסימניות
תמיד אני מתפלא איך כל ההצעות האלו זוכות לעבור אצל הגרפיקאים הכי גרועים ביקום, איך יתכן שמי שיכול להבטיח תשואות מטורפות לא מסוגל להרשות לעצמו להוסיף כמה שקלים על פרסום מגרה ומושך עינים?

זה כאילו כל הנוכלים התאחדו לגרפיקאית אחת שגורפת עליהם קופה ומייצרת להם מוצרים מזעזעים ומכוערים.
או שהגרפיקאיות בשונה מהעיתונים לא מוכנות לעשות כל דבר עבור כסף.

• הוסף לסימניות
"לחברת ביוטכנולוגיה
פורצת דרך עולמית!!! דרושים
משקיעים. רווח 500% תוך שנה!
ללא שום סיכון. בליווי עו"ד
(החל ממיליון ₪)."
זה התפרסם היום ב"מבשר ואומר" היום בירושלים. מישהו יודע מה זה?
חזק!!!
תציע לאלון מאסק לשים שם 200 מיליארד כך הוא יהיה טריליונר בלי להתאמץ כ"כ בטסלה.

• הוסף לסימניות
יש נוכל שמפרסם כל הזמן בירושלים ובב"ב הונאות חמורות,
יש לו כמה סוגי הודעות תחת אותו המספר,
מצורף שתי מודעות.
יידע הציבור ויזהר, @איצ'ה קו המידע ומי שיכול לעשות משהו בענין יבורך מפי עליון.
תודה רבה!!
צפה בקובץ המצורף 2098837
כל הכבוד!
בן אדם כותב בכנות שהפרסום ״בעקבות המצב ולבקשת לקוחות קיימים״...
מי צריך עוד פרטים???

• הוסף לסימניות
תמיד אני מתפלא איך כל ההצעות האלו זוכות לעבור אצל הגרפיקאים הכי גרועים ביקום, איך יתכן שמי שיכול להבטיח תשואות מטורפות לא מסוגל להרשות לעצמו להוסיף כמה שקלים על פרסום מגרה ומושך עינים?

זה כאילו כל הנוכלים התאחדו לגרפיקאית אחת שגורפת עליהם קופה ומייצרת להם מוצרים מזעזעים ומכוערים.

גם הsport bnb הידוע לשמצה לוקחת כנראה את אותו גרפיקאי מכוער, באמת תופעה מעניינת

או שהגרפיקאיות בשונה מהעיתונים לא מוכנות לעשות כל דבר עבור כסף.

יתכן שזה בדוקא, הוא פשוט רוצה לסנן רק את התמימים, כי אם הם לא שמו לב שהמודעה כ"כ חובבנית יש מצב שהם יפלו בפח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה