ניק 147254
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
סליחה, זה לא ממש קשור אבל לאחרונה התפרסם בריכוזים החרדים בירושלים, "עבודה מהבית לגברים מעל גיל עשרים, מותאם לציבור החרדי", אני התעניינתי בזה, רציתי לשמוע במה מדובר, התקשרתי אליהם והוא אמר שעוד כמה שעות יגיע לאזורי וימתין לי למטה בבניין ויסביר לי תוך כמה דקות מה העניין, תאכלע'ס, הגיע הרגע המיוחל נפגשנו ליד הבנין, אז הוא תוך כמה דקות הסבי לי מה הנושא, הטו אוזן:
יש קבלן שיש לו כמה חברות מתחתיו, כך שהוא משלם הרבה מאוד מיסים למדינה, הוא מחפש כמה אנשים שיסכימו להעביר את החברה על שמם, מה שהם זקוקים הוא רק תעודת זהות, ואתה מקבל 10,000 ש"ח כל חודש בחבון הבנק כי זה כסף קטן אצל הקבלן הזה......... הזוי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עכשיו אתה לא חייב להחליט עכשיו, אבל יש עוד כמה מפגשים דומים היום וכל הקודם זוכה, ואם אתה חושש מנוכלות אז אנחנו אמורים לחשוש עוד יותר שאתה תגנוב מאיתנו, את שם החברה הוא אמר לי,
יש קבלן שיש לו כמה חברות מתחתיו, כך שהוא משלם הרבה מאוד מיסים למדינה, הוא מחפש כמה אנשים שיסכימו להעביר את החברה על שמם, מה שהם זקוקים הוא רק תעודת זהות, ואתה מקבל 10,000 ש"ח כל חודש בחבון הבנק כי זה כסף קטן אצל הקבלן הזה......... הזוי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עכשיו אתה לא חייב להחליט עכשיו, אבל יש עוד כמה מפגשים דומים היום וכל הקודם זוכה, ואם אתה חושש מנוכלות אז אנחנו אמורים לחשוש עוד יותר שאתה תגנוב מאיתנו, את שם החברה הוא אמר לי,
נערך לאחרונה ב:
הנושאים החמים