דבר ראשון ש"יתד נאמן" יפסיק לפרסם כל הזמן את כל הנוכלים והשקרנים שיש,
אין אפי' שבוע אחד שאין שם לכה"פ מודעת הונאה אחת!!!

בשונה מעיתונים חילונים שאינם שייכים לציבור מסוים, עיתון חרדי הוא העתון של הקהילה [כל קהילה עם העתון שלה], שלקוראים בו יש אימון וסמיכות דעת, היה צפוי שיהא טיפה טיפה אחריות לקהילה שלך, לקוראים שלך, לאלו שנתנו בך אימון, וחושבים שאתה שופרם של... ,
הרי מי שנופל בכ"ז זה בסוף החברים שלך או משפחה שלך, למו"ל יתד אין חברים או שכנים או משפחה או חברותא או אפי' בן או חתן שיכולים ליפול בזה????? די!! קצת אחריות!!

בנוסף כשאתה כותב עיתון לקהל שאתה יודע ששכון באהלה של תורה בלי טיפת ידע בכלכלה או בשוק ההון ובהשקעות בכלל, קהל שלא מכיר את כל הפושעים והנוכלים והשקרנים שיש, קהל שלא מכיר את המציאות בשטח, אז האחריות אמורה ליהות פי כמה!!!
ובמקום זאות רק מנצלים את החולשות שלנו ומרעילים אותנו עם כל ההונאות שיש ומפילים אותנו אחד אחרי השני לתהום ולפת לחם!!! וכמובן שאחרי עוד יפרסמו גם את הקרן שקופת העיר פותחת לכל אלו.

פשוט בושה וחרפה!! הגיע הזמן לעשות לזה סוף!! די!! זה כבר בלתי נסבל!! כבר לא שייך יותר!!
מי שקורא יתד ויש לו אימון בו, כנראה שלא יעזור לו שיתד לא יפרסמו את זה.

אני חושב שמי שמבטיח יותר מ20 אחוז שנתי בדרך כלל הוא או נוכל או מבולבל כלומר אחד שבטוח שהוא יצליח ברגע שיהיה אצלו כסף אבל עכשיו אין לו אגורה
לא צריך להגיע ל- 20% שנתי
שמעתי מרימון חייט (יועץ משכנתאות חכם מהציבור הכללי) כלל פשוט- אין דבר כזה תשואה מובטחת על יותר מהריבית שהבנק היה נותן לו כי אם היה מובטח לו שיחזיר כל חודש היה הולך לבנק ולא רודף אחרי משקיעים
כלומר ריבית מעל 6-7% שנתי היא לא מובטחת אלא בסיכון גבוה

הרב בראיון אצל איצ'ה אמר מצוה לפרסם!
אם עיתונים עדיין מפרסמים זה כנראה עדיין מפיל אנשים!
ככל שיעלה למודעות פחות סיכוי שאנשים יפלו והתופעה תעלם...
(בתקוה שלא יחול בציבור אצלינו הכלל שפראיירים לא מתים אלא מתחלפים...)

סליחה, זה לא ממש קשור אבל לאחרונה התפרסם בריכוזים החרדים בירושלים, "עבודה מהבית לגברים מעל גיל עשרים, מותאם לציבור החרדי", אני התעניינתי בזה, רציתי לשמוע במה מדובר, התקשרתי אליהם והוא אמר שעוד כמה שעות יגיע לאזורי וימתין לי למטה בבניין ויסביר לי תוך כמה דקות מה העניין, תאכלע'ס, הגיע הרגע המיוחל נפגשנו ליד הבנין, אז הוא תוך כמה דקות הסבי לי מה הנושא, הטו אוזן:
יש קבלן שיש לו כמה חברות מתחתיו, כך שהוא משלם הרבה מאוד מיסים למדינה, הוא מחפש כמה אנשים שיסכימו להעביר את החברה על שמם, מה שהם זקוקים הוא רק תעודת זהות, ואתה מקבל 10,000 ש"ח כל חודש בחבון הבנק כי זה כסף קטן אצל הקבלן הזה......... הזוי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עכשיו אתה לא חייב להחליט עכשיו, אבל יש עוד כמה מפגשים דומים היום וכל הקודם זוכה, ואם אתה חושש מנוכלות אז אנחנו אמורים לחשוש עוד יותר שאתה תגנוב מאיתנו, את שם החברה הוא אמר לי,
לא קראתי כלום קודם
אבל יש פה תמרור אדום בוהק
שיפתחו חברה על שמך יקחו הלוואות וחפשטו רגל

מה אתם אומרים על זה זה נוכלות או מה

אתם יכולים לעשות יופי של השקעה ב-פרנקוניה-באווריה-גרמניה

או ב-טולדו-ארה"ב, כך שהשקעתם בס"ה ב-בית אחד בעשור

יש לכם 10 בתים, ללא שהוספתם דולר אחד נוסף. איך ? כאן התשובה

יש לכם קרובים, ידידים וכו', שהתכנים שלנו יכולים לעניין אותם ?

העבירו להם את הקישור הזה, הם יהיו לכם אסירי תודה ע"כ.

"אינווסט" מייסד שיטה מיוחדת בהשקעות נדל"ן, שעוזרת

למשקיעים להרים כסף מהרצפה. לפרטים: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

טל' 052-7113394>​

האם יש לכם 100,000 $ ?
אתם יכולים לעשות יופי של השקעה ב-פרנקוניה-באווריה-גרמניה
או ב-טולדו-ארה"ב, כך שהשקעתם בס"ה ב-בית אחד בעשור יש
לכם 10 בתים, ללא שהוספתם דולר אחד נוסף. איך ? כאן התשובה

יש לכם קרובים, ידידים וכו', שהתכנים שלנו יכולים לעניין אותם ?
העבירו להם את הקישור הזה, הם יהיו לכם אסירי תודה ע"כ.

"אינווסט"
מייסד שיטה מיוחדת בהשקעות נדל"ן, שעוזרת
למשקיעים להרים כסף מהרצפה. לפרטים: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>​
דבר הבינה:
זה בהחלט נשמע חשוד מאוד וייתכן שמדובר בהונאת השקעות (נוכלות). הנה כמה סימנים מובהקים לכך:

הבטחות לא מציאותיות – "10 בתים בעשור בלי להוסיף דולר אחד נוסף" זה סיסמה קלאסית של שיווק מטעה. אין שום דרך חוקית ובטוחה להכפיל נכסים בקצב כזה בלי סיכון עצום.

חוסר פירוט אמיתי – אין הסבר כיצד זה עובד, מי הגוף המשקיע, מה המודל הפיננסי, באילו נכסים מדובר, מי מנהל את הכסף, ואיך המשקיע מוגן.

שימוש בסיסמאות רגשיות – "להרים כסף מהרצפה", "הם יהיו לכם אסירי תודה" – זה נוסח שמנסה לפתות וליצור תחושת דחיפות או הזדמנות נדירה.

אין גוף מפוקח – אם החברה לא מציינת שהיא תחת פיקוח רשות ניירות ערך בישראל או רשות מקבילה במדינה אחרת, זה נורת אזהרה אדומה.

דבר ראשון ש"יתד נאמן" יפסיק לפרסם כל הזמן את כל הנוכלים והשקרנים שיש,
אין אפי' שבוע אחד שאין שם לכה"פ מודעת הונאה אחת!!!

בשונה מעיתונים חילונים שאינם שייכים לציבור מסוים, עיתון חרדי הוא העתון של הקהילה [כל קהילה עם העתון שלה], שלקוראים בו יש אימון וסמיכות דעת, היה צפוי שיהא טיפה טיפה אחריות לקהילה שלך, לקוראים שלך, לאלו שנתנו בך אימון, וחושבים שאתה שופרם של... ,
הרי מי שנופל בכ"ז זה בסוף החברים שלך או משפחה שלך, למו"ל יתד אין חברים או שכנים או משפחה או חברותא או אפי' בן או חתן שיכולים ליפול בזה????? די!! קצת אחריות!!

בנוסף כשאתה כותב עיתון לקהל שאתה יודע ששכון באהלה של תורה בלי טיפת ידע בכלכלה או בשוק ההון ובהשקעות בכלל, קהל שלא מכיר את כל הפושעים והנוכלים והשקרנים שיש, קהל שלא מכיר את המציאות בשטח, אז האחריות אמורה ליהות פי כמה!!!
ובמקום זאות רק מנצלים את החולשות שלנו ומרעילים אותנו עם כל ההונאות שיש ומפילים אותנו אחד אחרי השני לתהום ולפת לחם!!! וכמובן שאחרי עוד יפרסמו גם את הקרן שקופת העיר פותחת לכל אלו.

פשוט בושה וחרפה!! הגיע הזמן לעשות לזה סוף!! די!! זה כבר בלתי נסבל!! כבר לא שייך יותר!!
אולי קריינא דיתדתא יסרוק לציבור כאן כל יום שלישי מודעה לדוגמא?
אם ידעו העורכים שהמודעות עוברות זכוכית מגדלת - ביקורת מתפרסמת, זה יפסק.

כל מי שחושב שמישהו ייתן לו מתנות ומ10000 ש"ח או בלי השקעה בכלל הוא יהיה מיליונר אז תן לי להפתיע אותך אין מתנות חינם גם כמי שמתעסק בתחום שבהשקעה קטנה יכול להפוך קצת כסף להרבה מאוד עדיין זה דורש המון למידה והמון הפסדים ודברים שאתה בכלל לא מבין בפן המנטלי והלימודי לכן אני חושב שבמקרה הזה "אם נותנים לך - תברח"

אולי קריינא דיתדתא יסרוק לציבור כאן כל יום שלישי מודעה לדוגמא?
אם ידעו העורכים שהמודעות עוברות זכוכית מגדלת - ביקורת מתפרסמת, זה יפסק.
כלל לא בטוח, בכל אשכול כאן או "בפורום לתורה" בענין הזה עולה וזועק הצעקה על "יתד", ואין סיכוי שהם לא יודעים מזה,
הסיבה שזה עדיין ממשיך זה כי אין להם מה להפסיד הציבור הוא עדר שנשלט ע"י, אף אחד לא יתקומם עליהם ולא יצאו בפומבי נגדם, והם "באמת" יכולים לעשות מה שבא להם וזה יעבור בשתיקה,
זה המצב של הציבור החרדי היום..... זה עצוב מאוד אבל זה המצב!! פשוט עדר, פשוט דיקטטורה ששולטת עלינו גם "בתודעה"

אני יאמר את האמת אני באמצע לפתח בוט מסחר אוטומטי אבל בגלל השקרים של החברה האלה אני אפילו לא חושב לפנות לציבור אני פונה ישר לקרנות גידור גדולות ברוך השם הבוט מראה יציבות לאורך זמן ורווח מאוד גבוה אבל באמת החברה האלו די ברור לי שהם לא עבדו חצי ממה שאני עבדתי על המערכת שלי ולכן אין להם סיכוי להשיג את התשואות שאני רואה על הגרף
תן לאיצ'ה לבדוק את הפיתוח שלך ,אם הוא אומר שנראה אופציה ריווחית להשקעה ,אתה יכול לפתוח כאן בפרוג השקעה ,וכל הרוצה יבוא וישקיע............

אני ממש לא מתכנן להביא את זה לציבור גם מחשש לזכויות שלי (חיקויים) וגם בגלל שאני לא חושב שנכון לי לפתוח מסלול השקעה כזה ואני מאוד מעריך את איצ'ה ואת Rהון אבל אני שונה מהם מאוד גם בידע שלי וגם בצורת חשיבה שלי על מסחר ושוק ההון

תן לאיצ'ה לבדוק את הפיתוח שלך ,אם הוא אומר שנראה אופציה ריווחית להשקעה ,אתה יכול לפתוח כאן בפרוג השקעה ,וכל הרוצה יבוא וישקיע............
א. איצ'ה הוא לא יועץ השקעות, אלא חושף שחיתות, ולוחם צדק ואמת, אבל בשביל לבדוק ריווחית צריך יועץ.
ב. משום מה הוא קנה את האימון שלך @צפונבון , וסוף סוף מצאת כאילוי את ההוא "שהמציא רובוט ולא נוכל",
אז תדע שכל נוכל יכול לכתוב מה שהוא רוצה בפרוג, הפורום כאן פתוח גם "ליוסף בר" ויתכן שיש לו כאן ניק או שנים, ועכ"פ אני בטוח שיש נוכלים וגנבים ושקרנים שמנסים לעשות את זה בדרך תמימה וכמשיח לפי תומו מבפנים מהפורום כאן.
אני ח"ו לא רוצה להשמיץ את @שמעון34 ואין לי שום מידע עליו ואני לא מתייחס ספיציפית על הרעיון שלו, אלא באופן כללי 'כבדהו וחשדהו' זה גם בפורום כאן, ובפרט כשכותבים מניקים אנונימים.

רבותי אתם פשוט לא תאמינו!! מזעזע!!

תוך כדי כל האשכול הזה, אני רואה עכשיו מודעות חדשות, אני מתקשר אליו, הוא מתעניין בפרטים אישיים, והאם אני מבין במטבעות דיגיטליות,
ואז הוא מבטיח לי תשואה של 24 אחוז לחודש!!! קרי 100 אחוז ב-4 חודשים!!! ו-288 אחוז בשנה!!!
@איצ'ה קו המידע @ה. שלמה @השקעות R הון הנה המודעה

קבצים מצורפים

• doc04836120251113132934.pdf
    1.4 MB · צפיות: 286
רבותי אתם פשוט לא תאמינו!! מזעזע!!

תוך כדי כל האשכול הזה, אני רואה עכשיו מודעות חדשות, אני מתקשר אליו, הוא מתעניין בפרטים אישיים, והאם אני מבין במטבעות דיגיטליות,
ואז הוא מבטיח לי תשואה של 24 אחוז לחודש!!! קרי 100 אחוז ב-4 חודשים!!! ו-288 אחוז בשנה!!!
@איצ'ה קו המידע @ה. שלמה @השקעות R הון הנה המודעה
0502233214 ?

@שירות קריינות הנה המודעה 0552117758
1_Im0.jpeg

זה סיפור של חצי שנה כבר, הוא פשוט החליף את השיטה, הוא פתאום התחיל לציין שזה "בסיכון גבוהה " (סתם שגיאת כתיב), וצריך להתייעץ קודם, כנאה שהוא רוצה לעשות רושם של אימון, כאילו הוא לא מפחד שיתייעצו וזה בסיכון גבוה וכו'
אבל אין לי מושג איך ניתן להסביר את המשפט התמוה הזה "בסיכון גבוהה בלי הרבה סיבוכים" איזה סיבוכים יש יותר מלהפסיד את הכסף???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה