הונאת פוזני האחרונה שנחשפה להרוויח בתוך 3 דקות ביום- מצלצל לכם מוכר?

• הוסף לסימניות
קראתי זה עתה בעיתון היומי, אנשי החברה פיתו מיליוני אנשים להשקיע כספים שיביאו 'לרווחים קלים ומהירים ההשקעה של כ3 דקות ביום'
נזכרתי באשכול הארוך הארוך ההוא בפרוג שכלל דיוני בעד ונגד נמרצים.
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=100081&highlight=
מי חשב שזה ייגמר אחרת?
מאוד לא נעים במקרים כאלה להיות אלה שאומרים:"אמרנו לכם!":(
אבל יותר גרוע להיות מאלה שהסתנוורו מההבטחות.
המקום ימלא חסרונם מהרה, אמן.

• הוסף לסימניות
באמת לא נעים מה"אמרנו לכם", אבל אולי זה יועיל לפעם הבאה....

• הוסף לסימניות
כל העסקים האלה נקראים לופט געשעפטן...
למרות שאני מחפשת עבודה בנרות אני מתרחקת מהדברים האלה כמו מאש!
בזיעת אפך תאכל לחם...
אדם לעמל יולד...
היום קצר והמלאכה מרובה...
אין קיצורי דרך!!!

• הוסף לסימניות
תמיד יהיו את אלו שיאמינו לדברים האלו לעומת אלו שלא ניתן לשכנע להצטרף בעד שום הון או נכון יותר: הבטחה להון..
אני מכירה אחת שנפלה יפה מאד עם סאנריידר, נכנסה לחברה נוספת שלמרבית ההשגחה שהרב'ה אמר לה לא להשקיע שם כסף (אחרי שהיא כבר התחילה להשקיע) ולא מזמן היא מספרת לי בהתלהבות על הזיקרי. תחקרתי אותה איך זה עובד והיא היתה מספיק חכמה לענות לי שהיא עדיין לא יודעת ובוחנת את העניין ולכן השקיעה רק 100 דולר. לי חבל גם על 400 שקל. יש לי מה לעשות עם זה..
ברור לי שאם יגיח לחלל העולם רעיון נוסף להרוויח כסף בקלות, היא הראשונה שתלך על זה. (בתחילה בהיסוס, וככל שיחלוף הזמן מתוך שכנוע עמוק ש'הנה, ידעתי שיום אחד עוד תגיע ההשקעה לה חיכיתי'..)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה