מידע שימושי הונגריה - לזוג מחוסנים ותינוק

• הוסף לסימניות
הזמנו כרטיסים לשבוע שלאחר ט' באב.

מה התהליך מבחינת 'קורונה' בישראל ובהונגריה?
האם צריך בדיקה או לא?
איפה עושים בדיקה לשביעות רצון כל הצדדים?
מה אומרים להונגרים?...
איך ומתי עושים בדיקה לפני שחוזרים לישראל?

יצויין שהזוג מחוסן.... התינוק לא מחוסן ולא מחלים...

תודה לכל מידע - אמין ומנסיון.. לא השערות

• הוסף לסימניות
יש מידע?

אני צריך לדעת בעיקר מה אומרים להונגרים בארץ בשביל לעלות למטוס, ומה אומרים להם כשמגיעים להונגריה?

• הוסף לסימניות
מידע ליוצאים מישראל

מידע לחוזרים לישראל

בדיקת קורונה בישראל לפני הטיסה עושים ברוב בתי החולים / be של שופרסל / ביקורופא. אאלט צריך שהתוצאות תהיינה עם מספר דרכון ובאנגלית. תגגלי על זה.
יש גם הצהרה שצריך למלא, ואותה מראים יחד עם תוצאות הבדיקה השלילית בשדה תעופה.

חזור תלוי אם שהיתם מעל 72 שעות. אם פחות - נראהלי שלא צריך עוד בדיקה בהונגריה אלא רק אחת בשדה התעופה עם הנחיתה. אבל יש גם הצהרה נוספת שצריך להציג בחזור.

• הוסף לסימניות
תבדקו טוב נראה לי שבהונגריה צריך אישור מיוחד לכניסה
כלומר שמשהו הזמין אתכם וכדו'
אין לי פרטים בעניין אבל זה מה שידוע לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה