דרוש מידע הוסיפו לרשימת החרדות הנפוצות בישראל: "קבלת דו"ח מפקח אגד"!

• הוסף לסימניות
אני מקפידה לתקף את כרטיס הרב קו מיד בעלותי לאוטובוס, כנדרש.
לפני כחודש+ עליתי לאוטובוס עמוס במיוחד, הנחתי את הכרטיס על מכשיר התיקוף ומיד נדחקתי פנימה.
אחרי כמה דקות עלו מספר פקחים, הגשתי לאחד מהם את הכרטיס והוא הבהיר לי שלא תקפתי.
כמובן שמיד מצטרפים לחגיגה שלושת הגנגסטרים הנוספים (אגד...), מקיפים את המושב שלי ודורשים את הפרטים האישיים.
אציין, שבנוסף לכל זאת היתה נסיעת מעבר!
הם לא התרשמו מהטיעונים שלי ואכן קבלתי קנס...
אבל, וכאן מתחיל הסיפור האמיתי:
מאותו יום נוצרה בי חרדה ממשית מפקחים, ברמת השיתוק.
אני מקפידה, כמקודם, לתקף מיד בעלייתי לאוטובוס, ועדיין: כשעולה פקח(ים, באגד.)
אני קופאת, מריצה בראשי את העליה לאוטובוס: שילמתי? אולי הכרטיס לא נקלט? ורק כשהפקח יורד מהאוטובוס הנשימה חוזרת.
אם תוסיפו את העובדה שבמהלך נסיעה סטנדרטית באורך מחצית השעה- עלולים לעלות שני צוותות פקחים, תתקל התוצאה: סיוט.

למרבה הצער, מאמינה שתופענה כאן תגובות מזדהות רבות.
האם ישנה דרך לתבוע את אגד או את הפקח (ששמו מופיע מן הסתם בדו"ח?!)?
אציין שאיני טיפוס חרדתי, ב"ה, אם כי אני בהחלט עונה להגדרה "אדם רגיש מאוד".
תודה רבה מראש למגיבים!

• הוסף לסימניות
לפני כחודש+ עליתי לאוטובוס עמוס במיוחד, הנחתי את הכרטיס על מכשיר התיקוף ומיד נדחקתי פנימה.
כמובן שמיד מצטרפים לחגיגה שלושת הגנגסטרים הנוספים (אגד...), מקיפים את המושב שלי ודורשים את הפרטים האישיים.
אני קופאת, מריצה בראשי את העליה לאוטובוס: שילמתי? אולי הכרטיס לא נקלט? ורק כשהפקח יורד מהאוטובוס הנשימה חוזרת.
אם תוסיפו את העובדה שבמהלך נסיעה סטנדרטית באורך מחצית השעה- עלולים לעלות שני צוותות פקחים, תתקל התוצאה: סיוט.

תודה רבה מראש למגיבים!
ידוע ידוע…
״את בטוחה שתיקפת? אולי לא? בטוח? כן. כן. אני בטוחה! שמע ישראל!!״
ממש מחשבות טורדניות🥵

• הוסף לסימניות

תודה רבה מראש למגיבים!
גם אני
ברכבת
עד כדי כך, שפעם עלה פקח, אז העברתי את הרב קו שוב (חופשי), והוא ''למה אתה מעביר רק כשאני עולה?''

• הוסף לסימניות
זה נראה שהפקחים נועדו לחנך את הציבור ולא באמת כדי לאתר גנבים. אחרת מה הטעם שהם עולים בשלשות ואפילו רביעיות של פקחים? רק המשכורות לכל הערבים והסודנים האלה עולות יותר מהרווח מהתיקוף

• הוסף לסימניות
חה"כ מקלב ניסה לטפל בענין זה לא עבד?
אשמח לשמוע על כך!
זה נראה שהפקחים נועדו לחנך את הציבור ולא באמת כדי לאתר גנבים. אחרת מה הטעם שהם עולים בשלשות ואפילו רביעיות של פקחים? רק המשכורות לכל הערבים והסודנים האלה עולות יותר מהרווח מהתיקוף
חלק מהסצנה.
לכשיתגלה אזרח תמים ששכח לתקף או נתקע באופן חד פעמי ללא ערך צבור- הם יתקרבו אליו כולם לטווח אפס וינזפו בו בקולניות. אלימות לכל דבר.

• הוסף לסימניות

תודה רבה מראש למגיבים!
איך שאני מזדהה איתך!!!!!!!!!!!

אני "סוחבת" סיפור כזה כבר שנתיים וחצי!!!
הסיפור שלך העתק הדבק לסיפור שלי- עם שינוי אחד קטן- אני תיקפתי- וגם ראיתי במסך את התיקוף וגם שמעתי את צליל התיקוף- וגם היתה לי עדות של חברה שעלתה איתי... ואעפ"כ נקנסתי...
עיין ערך אשכול שפתחתי אז:

ואני- לא כמוך- אינה עונה להגדרה של "אדם חרדתי" וגם לא "אדם רגיש מאוד"

ולמרות שעבר כבר המון זמן- בכל פעם שעולים פקחי אגד- הלב מתחיל לדפוק.

הנס שלי שמאז כמעט כל הקווים שאני משתמשת איתם עברו למפעיל אחר שהפקחים שלו מעט יותר אנושיים.
יש הרבה אנשים שמתלוננים על החברה המפעילה, אבל אני- מאושרת- כי אין להם פקחים מרושעים כמו פקחי אגד!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היה לי צד רציני לנסות להוציא פטור מהצגת הכרטיס- אפילו בהתניית רכישת חופשי חודשי.
אבל בהתחשב בכך שמדובר בבעיה ציבורית, חייבים לטפל בבעיה הזו,
אם זה לעתור בנוגע לחוק שמירת כבוד האדם וחירותו, לתבוע את אגד נקודתית או לקדם עצומה לטיפול מהיר בנושא.

• הוסף לסימניות
גם אני
ברכבת
עד כדי כך, שפעם עלה פקח, אז העברתי את הרב קו שוב (חופשי), והוא ''למה אתה מעביר רק כשאני עולה?''
קרה לי גם
עניתי לו: תיקפתי כשעליתי, אבל נבהלתי ממך אז אני מתקפת שוב!
שתק
היתה לי מחשבה שהוא יכול לראות אצלו שאני צודקת (מתי נגמר המעבר) אז הרגשתי בנוח עם זה. מעניין אם הוא באמת רואה

• הוסף לסימניות
פעם אחת היה פקח באוטובוס ממש נחמד. שביקש מאיזה גבר לעבור לקדימה של האוטבוס כדי שיהיה לי איפה לשבת
אבל זה היה מזמן. ופעם אחת......
חבל שבשאר הזמנים הם דאגו להפוך את הנסיעה המסייטת ליותר סיוטית כך שנעים יותר ללכת בחום הזה ברגל חצי שעה גם אם יש לי רב קו מלא + עוד אחד עם ערך צבור לרזרבה......

• הוסף לסימניות
הייתי בחנות לפני תקופה ונכנס פקח וקנה פחית אז המוכר שואל אותו איך אתה נהנה לעבוד בעבודה שאתה משמש בה בתפקיד עם הרבה רע משהוא בסגנון אז הוא ענה לו זה משתלם אני מרוויח 13,000 ש"ח בחודש!(בן דוד לא בטוחה שדובר אמת)

• הוסף לסימניות
פקח באוטובוס?
מישהו שילם עליי והוא ירד כבר. (ואם זה לא נכון תוודאו שהנהג לא יכול לשתף פעולה עם הפקח כגון שלא עליתם בתחנות הראשונות וכשהאוטבוס לא ריק)
לעולם אל תוציאו את הרב קו מהיד שלכם החזיקו בו בכל הכוח. זה לא חוקי להחרים אותו.

לדבר עם הפקח כמה שיותר פשוט להרבות בשאלות והערות הפקח לא יהיה לו זמן לכתוב את הכל, ואם נקנסים פשוט לבטל את הדו"ח על זה שהוא לא התייחס בכתב על טענותיכם (בדר"כ יהיה כתוב 'הנוסע לא תיקף' וזהו)

עדיין לאט הוכח אך כך שמעתי: לדרוש מהפקח לשלוח לכם את הדו"ח במייל, הוא לא ישלח לכם, איך תוכלו לבטל את הדו"ח על זה שהוא לא שלח לכם את הדו"ח במייל

הסירו נקיפות מצפון מלבכם! עצם זה שאין לי כחרדי את האפשרויות ברב קו כמו כל האזרחים כאן בארץ (מעקב והטענה דרך מכשירים כשרים, מה שגורם בעקיפין לחרדה מהפקח, כי מי זוכר ששילם, ואם אתה זוכר ששילמת אתה לא זוכר מאיזה כרטיס שילמת)
נותן לי את האפשרות להעביר את האחריות למדינה ונספחיהם שאין לי כלפיהם חיוב גזל במקרים כאלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה