דרוש מידע הוסיפו לרשימת החרדות הנפוצות בישראל: "קבלת דו"ח מפקח אגד"!

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף לכל האמור לעיל !
וגם לי היה את אותו סיפור(ים) ולא הזדהותי וקבלתי דו"ח, ובמקום הת"ז הוא כתב את מספר הרב קו,
ובאמת מעניין אותי לדעת אם הוא רשם את מספר הרב קו הוא יכול להגיע לפרטים האישיים שלי?
הפרטים האישיים זמינים לפקח בהחלט, אבל נדמה לי ששמעתי שדו"ח שניתן ללא תעודת זהות קל יותר לערעור. כדאי לבדוק.

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מהו הנוהל החדש שנקבע. (נאסר על פקחים לפגוע בכבוד הנוסעים? נאסר עליהם לחדור למרחב הפרטי? )
ניתו למצוא אותו בקלות בגוגל.
למיטב זכרוני בין הדברים שהשתנו זה שלא יינתן בונוס על נתינת דוחו"ת, מה שמתמרץ באופן שלילי את הפקחים.
כמו כן הגבלת כמות הפקחים לאוטובוס לפי כמות הדלתות.
לגבי כבוד הנוסעים וכו', כאן בהחלט צריך אותנו הנוסעים שנקום ונעשה מעשה. אם קורה לנו או היינו עדים למקרה כזה חשוב שנתלונן. לא רק בפרוג אלא לחברה ולמשרד התחבורה.

• הוסף לסימניות
ניתו למצוא אותו בקלות בגוגל.
למיטב זכרוני בין הדברים שהשתנו זה שלא יינתן בונוס על נתינת דוחו"ת, מה שמתמרץ באופן שלילי את הפקחים.
כמו כן הגבלת כמות הפקחים לאוטובוס לפי כמות הדלתות.
לגבי כבוד הנוסעים וכו', כאן בהחלט צריך אותנו הנוסעים שנקום ונעשה מעשה. אם קורה לנו או היינו עדים למקרה כזה חשוב שנתלונן. לא רק בפרוג אלא לחברה ולמשרד התחבורה.
אוקי. מבדיקה מהירה, הנוהל ה"חדש" (1.6.25) אכן מהווה בשורה, אך מה לעשות והוא אינו מתקיים?

• הוסף לסימניות
אני מקפידה לתקף את כרטיס הרב קו מיד בעלותי לאוטובוס, כנדרש.
לפני כחודש+ עליתי לאוטובוס עמוס במיוחד, הנחתי את הכרטיס על מכשיר התיקוף ומיד נדחקתי פנימה.
אחרי כמה דקות עלו מספר פקחים, הגשתי לאחד מהם את הכרטיס והוא הבהיר לי שלא תקפתי.
כמובן שמיד מצטרפים לחגיגה שלושת הגנגסטר הנוספים (אגד...), מקיפים את המושב שלי ודורשים את הפרטים האישיים.
אציין, שבנוסף לכל זאת היתה נסיעת מעבר!
הם לא התרשמו מהטיעונים שלי ואכן קבלתי קנס...
אבל, וכאן מתחיל הסיפור האמיתי:
מאותו יום נוצרה בי חרדה ממשית מפקחים, ברמת השיתוק.
אני מקפידה, כמקודם, לתקף מיד בעלייתי לאוטובוס, ועדיין: כשעולה פקח(ים, באגד.)
אני קופאת, מריצה בראשי את העליה לאוטובוס: שילמתי? אולי הכרטיס לא נקלט? ורק כשהפקח יורד מהאוטובוס הנשימה חוזרת.
אם תוסיפו את העובדה שבמהלך נסיעה סטנדרטית באורך מחצית השעה- עלולים לעלות שני צוותות פקחים, תתקל התוצאה: סיוט.

למרבה הצער, מאמינה שתופענה כאן תגובות מזדהות רבות.
האם ישנה דרך לתבוע את אגד או את הפקח (ששמו מופיע מן הסתם בדו"ח?!)?
אציין שאיני טיפוס חרדתי, ב"ה, אם כי אני בהחלט עונה להגדרה "אדם רגיש מאוד".
תודה רבה מראש למגיבים!
לא קראתי את כל האשכול ואין לי גם כח!
אבל אם באמת תיקפת את יכולה ללכת לעל הקו להוציא את כל התיקופים של אותו יום וליראות אם באמת שילמת
אם כן תעררי על הדוח
לאחותי זה קרה בעבר היא עלתה לאוטובוס ביחד עם הפקח והוא טען שהיא תיקפה כי היא ראתה אותו ונתן לה דוח עיררנו וזה בוטל ואז גם הגשנו תלונה על הפקח-מקווה שזה עזר
תקופה אחרי זה היא לא הסכימה לעלות לאוטובוסים של אגד
זה באמת בעיה הפקחים אבל סתם טיפ טם אתם צודקים פעם נסענו באוטובוס ותיקפנו והרב קו לא נקלט במכשיר של הפקח והוא איים בלהזמין משטרה אמרתי לו ככה אני יזמין עליך וזה מה שעשיתי ירדנו מהאוטובוס וחיכנו לניידת ואחרי כמה דק הם פשוט הלכו הפקחים- הם ידעו שהם לא צודקים
אבל לדעתי אין באמת מה לעשות השוטר אמר לי שאני יכולה להגיד תלונה במשטרה!!!
הבעיה זה שיש הרבה אנשים שבאמת לא משלמים וזה גורם להם לירדוף אחרי אנשים!!

• הוסף לסימניות
הבעיה זה שיש הרבה אנשים שבאמת לא משלמים וזה גורם להם לירדוף אחרי אנשים!!
ללא קשר למה שכתבת
חלק גדול מהאנשים לא משלמים כי אין להם דרך להטעין את הרב קו
כי הם חושבים שהם שילמו ואין ניקוב על הכרטיסייה (הם שוכחים אין להם דרך לבדוק באופן עצמאי אם שילמו אלא"כ יגשו שוב למכשיר מה שלא תמיד מתאפשר)
חלק גדול מהאנשים לא משלמים כי הם בטוחים שיש להם ערך צבור ברב קו והחלמאים במשרד התחבורה לא חושבים על פיתוח קו טלפוני כשר לבדיקת היתרה ברב קו.

• הוסף לסימניות
אלא"כ יגשו שוב למכשיר מה שלא תמיד מתאפשר
ברוב החברות אין אפשרות לבדוק את היתרה אחרי ששילמתם, במקום זה יש הודעת שגיאה בנוסח כמו "כניסה כפולה" או "אין אפשרות לתקף שוב באותה נסיעה".
פניתי בעבר בנושא לאחת החברות המייעצות למשרד התחבורה עם הצעה פשוטה -
מי שיעביר את כרטיס הרב קו פעם שניה יוכל ללחוץ על כפתור שיציג לו את היתרה ברב קו
בינתיים לא קיבלתי מענה.
אני ממליץ שכל מי שיש לו 5 דקות מיותרות ישלח כעת פניה בנושא למשרד התחבורה כדי לאפשר לנוסעים לראות את היתרה ברב קו במכשיר התיקוף באוטובוס, ולא רק ברגע שמשלמים (שאז עסוקים לחפש מקום, לראות שכל הילדים עלו, שלא שכחנו חבילות וכו').

• הוסף לסימניות
לפי זה בעל לא יכול לשם לאשתו כשהיא רוצה לשבת במקום אחר.
ואם אני משלם ל10 אנשים ויותר ותנאי תא המטען (שם נרדף לתא נוסעים עמוס) לא מאפשרים ללוות את האנשים ששילמתי עליהם הרי שהפקח ייתן דו"ח?
הנוהל לא מחייב אותם לשבת יחד, אבל מסתבר שהם צריכים להיות זמינים כשהפקח עולה לאוטובוס, שכן פקח לא יכול לבדוק כרטיס רב קו שנמצא באוטובוס אחר...

• הוסף לסימניות
הנוהל לא מחייב אותם לשבת יחד, אבל מסתבר שהם צריכים להיות זמינים כשהפקח עולה לאוטובוס, שכן פקח לא יכול לבדוק כרטיס רב קו שנמצא באוטובוס אחר...
מעניין מה הנוהל כשהאוטבוס נמצא במצב 'תא מטען' אף אחד לא זמין לאף אחד

• הוסף לסימניות
ברוב החברות אין אפשרות לבדוק את היתרה אחרי ששילמתם, במקום זה יש הודעת שגיאה בנוסח כמו "כניסה כפולה" או "אין אפשרות לתקף שוב באותה נסיעה".
פניתי בעבר בנושא לאחת החברות המייעצות למשרד התחבורה עם הצעה פשוטה -
מי שיעביר את כרטיס הרב קו פעם שניה יוכל ללחוץ על כפתור שיציג לו את היתרה ברב קו
בינתיים לא קיבלתי מענה.
אני ממליץ שכל מי שיש לו 5 דקות מיותרות ישלח כעת פניה בנושא למשרד התחבורה כדי לאפשר לנוסעים לראות את היתרה ברב קו במכשיר התיקוף באוטובוס, ולא רק ברגע שמשלמים (שאז עסוקים לחפש מקום, לראות שכל הילדים עלו, שלא שכחנו חבילות וכו').
שלחתי ואשתדל בע"ה לרתום אנשים נוספים לשליחת פניה. תודה!
בדר"כ הפקחים זורמים. מה שראיתי, על כל פנים.

• הוסף לסימניות
1755179794910.png

• הוסף לסימניות
יש המלצה לנוסח מה לכתוב ?

• הוסף לסימניות
יש המלצה לנוסח מה לכתוב ?
לא, פשוט לבקש שתהיה אפשרות לראות במכשיר התיקוף באוטובוס (השם הרשמי - "ולידטור") לראות את היתרה בכל רגע נתון במהלך הנסיעה ולא רק ברגע התיקוף

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שזה לפי שיקול דעת הפקח, ואת שיקול הדעת שלהם אנחנו מכירים היטב...
לא, זו מדיניות המפקח על התעבורה, כפי שמופיע בנוהל
השם הרשמי של פקח הוא "בקר" או "מבקר"

• הוסף לסימניות
לא, פשוט לבקש שתהיה אפשרות לראות במכשיר התיקוף באוטובוס (השם הרשמי - "ולידטור") לראות את היתרה בכל רגע נתון במהלך הנסיעה ולא רק ברגע התיקוף
יש אזורים ברחבי הארץ שעד עכשיו אין כלל מכשירי תיקוף בפנים האוטובוס אלא רק אצל הנהג

• הוסף לסימניות
ללא קשר לתשלום, אי תשלום, ודו"ח מוצדק או לא,
בכל מצב, אין לפקח הסמכות או הזכות להרים את הקול ולחנך נוסע.
בעיני, נוסעים אחרים שחשופים להתנהגות כזו, צריכים להתערב ולנזוף בפקחים.
כשכמה נוסעים מגבים את הנוסע שלא תיקף, מעבר לתחושה הטובה,
הפקחים נבהלים ומתנהגים בפחות אגרסיביות.

• הוסף לסימניות
בסופו של דבר, מדובר בתוספת קטנה לקוד של מכשיר התיקוף והסיבה היחידה שלא בוצעה היא חוסר מחשבה על צרכי הנוסע שאינו בעל מכשיר חכם. לא אנחנו הלקוחות שזוכים למענה איכותי, הגם שאנחנו הצרכנים הכבדים של התח"צ...

• הוסף לסימניות
לצערי הרב מזדהה, מה שאני עושה זה תמיד לוודא במסך שכתוב שעבר, כי הצליל שהמכשיר מוציא יכול לבלבל...
וגם, אם אני עולה ושכחתי רב קו אני מוודאת עם מי שמתקפת עליי שלא יורדת לפני...
תגובות כתוצאה מטראומות................

• הוסף לסימניות
ללא קשר לתשלום, אי תשלום, ודו"ח מוצדק או לא,
בכל מצב, אין לפקח הסמכות או הזכות להרים את הקול ולחנך נוסע.
בעיני, נוסעים אחרים שחשופים להתנהגות כזו, צריכים להתערב ולנזוף בפקחים.
כשכמה נוסעים מגבים את הנוסע שלא תיקף, מעבר לתחושה הטובה,
הפקחים נבהלים ומתנהגים בפחות אגרסיביות.
אני גם חושבת ככה,
ככל שנהיה יותר פעילים מול עוולות שאנחנו צופים בהם, הם פחות יעזו.
פעם אחת נסעתי לעבודה בבוקר, ובאחת התחנות ראיתי ש4 פקחים התנפלו על נערה צעירה ממש, הורידו אותה מהאוטובוס והקיפו אותה, דרשו ת.ז. וטלפון לאמא, היא רעדה על עומדה.
אכלתי את הלב שלא ירדתי והתערבתי, בלי קשר לדוח או לא דוח, רק לעמוד לצידה ולהיות איתה, שלא תהיה אחת מול ארבע בריונים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה