כללי הוסף / הפחת שורה בקלות באינדיזיין שייך?

• הוסף לסימניות
לכאורה הוא משנה את הנתונים שהוגדרו כאן

• הוסף לסימניות
הפתרון של TEACUP הוא הכי טוב ורציני, ואגב, אם אני לא טועה, גם חינם ל-CS6 ומטה.

לי יש זוג סקריפטים שאני מוכר שמוסיפים או מסירים שורה ע"י שינוי הגדרות ה-justification. שינוי של ה-tracking, כפי שהוצע למעלה, זה לא פתרון טוב או מקצועי לבעיה.

אריאל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרדכיT;n5083780:
לכאורה הוא משנה את הנתונים שהוגדרו כאן

כשתכנס לשם אחרי ריווח הקטע, (ע"י בחירת הקטע ולחיצה על Ctrl+Alt+Shift), תראה שזה לא שינה שם מאום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;n5083842:
הפתרון של TEACUP הוא הכי טוב ורציני, ואגב, אם אני לא טועה, גם חינם ל-CS6 ומטה.

לי יש זוג סקריפטים שאני מוכר שמוסיפים או מסירים שורה ע"י שינוי הגדרות ה-justification. שינוי של ה-tracking, כפי שהוצע למעלה, זה לא פתרון טוב או מקצועי לבעיה.

אריאל

מה זה הפתרון של TEACUP ?

מי הציע שינוי של tracking ? (כאמור לעיל לכאורה השינוי לא שם).

והסקריפט שלך נראה אחרת בתוצאה על הדף?
ואיך הוא עובד בלחיצה אחת? (אפשר צילו"מ של הסקריפט)? ומחירו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראל ר;n5085426:
מה זה הפתרון של TEACUP ?

מי הציע שינוי של tracking ? (כאמור לעיל לכאורה השינוי לא שם).

והסקריפט שלך נראה אחרת בתוצאה על הדף?
ואיך הוא עובד בלחיצה אחת? (אפשר צילו"מ של הסקריפט)? ומחירו?

ראשית, אני מוכרח לציין שזו הודעה ראשונה שלי מזה זמן רב, בעקבות ביקור בפורום לאחר ששמעתי אודות הפונטים הנפלאים שמציע למכירה ידידי המעצב המוכשר איתמר נתן.

ולעצם שאלתך:
מה שמשתנה זה הקרנינג. אם תתפוס רווח בין מילים בפסקה תוכל לראות שהקרנינג למעלה השתנה.
אולם, אין שליטה על הקרנינג בדרך זו דרך הגדרות פסקה, שם ניתן רק להגדיר אותו כקרנינג optical\metrics\none, ולכן לא תוכל לראות את השינוי בהגדרות הפסקה!
אולם חשוב שתדע, שכפי שכתב לך אריאל וו, כותב הסקריפטים המוכשר, הפתרון הנ"ל אינו הפתרון המומלץ!!!

הפתרון של TEACUP שהוא פתרון נפלא, נמצא בקישור שהכניס כבוד מורי ורבי "חיטובים" שליט"א [לפני שנתיים typefi קנו מחברת TEACUP את התוסף הנ"ל ולכן הוא עבר לחזקתם]. אכן תוכל לראות שם שלתוכנות אינדזיין הישנות ניתן להוריד אותו בחינם!! וזה הטבה ממש שווה.....

מאז שtypefi עברו לתמחור שנתי, ואני עברתי לתוכנה חדשה, כתבתי לעצמי סקריפט שעושה את אותה פעולה שעושה התוסף שלהם, בכל הקשור להרחבת והקטנת פסקה, ועם עוד כמה דברים נחמדים. בכל מקרה לא חשבתי בנתיים להציעו למכירה. ואולי בעתיד.

• הוסף לסימניות
קודם כל, כעת כשכתבת לתפוס את רווחים, קלטתי איך זה עובד. זה תופס רק את הרווחים, ורק עליהם משפיע. וראיה שכשתעמוד אחרי אות זה יראה ערך 0 ורק אם תעמוד אחרי ריווח זה יראה את הערך שהגדלת.
משא"כ אם תשנה בדרך הרגילה, זה יראה ערך גדול גם כשתעמוד אחרי אות. ממילא לא כ"כ מובן לי מה הבעיה בהגדלה בדרך הזו.

אחר כל, מה זה הפתרון של TEACUP ? איך הוא עובד? זה משנה את הערכים ב Justification ? (לי בכל מקרה גרסת האינדיזיין גבוהה ולא מתאפשר לי הניסיון עם החינמי).

והאם זה עושה זאת בלחיצה אחת?
כי אם א"א בלחיצה אחת, אלא ע"י לחיצות מתמשכות שכל אחת מעלה בקצת עד שהשורה מתווספת, אז אם כך, האפשרות להוסיף שורה בשיטה זו, כבר מובנית בסקריפט פלטת עזר של אביחיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה